50 Cent stoler ikke på kvinner

Den amerikanske hiphopstjernen 50 Cent vil ikke ha noen kjæreste fordi han ikke stoler på kvinner.

Artisten og skuespilleren, som skal være god for noe sånt som 440 millioner dollar, er single fordi han tror kvinner bare vil ha ham på grunn av pengene.

– Jeg er single og har ikke hatt en kjæreste på ganske lenge. Det er vanskelig for meg å stole på en kvinne. Menn er tiltrukket av vakre kvinner. Kvinner er tiltrukket av menn som kan tilby dem sikkerhet – økonomisk sikkerhet. Og hvis du har penger og er berømt, så synes kvinner det er sexy, sier han.

Den 34 år gamle stjernen ble saksøkt for 50 millioner dollar av Shaniqua Tompkins, som er hans ekskjæreste og mor til hans sønn Marquise. Tompkins la til grunn for søksmålet at 50 Cent hadde lovet å sørge for at hun skulle ha nok penger for resten av livet. Selv om saken ble henlagt, mistet artisten helt troen på kvinner etter hendelsen.

– Du vet aldri hva hun egentlig ønsker. Mange gifter seg uten at de kjenner det egentlige motivet til sin partner. Jeg vil ikke bli lurt, sier han til den tyske avisa Bild.

Men det er ikke bare kvinner rapperen har problemer med å stole på. Han går fortsatt med en skuddsikker vest etter en skyteepisode i 2000 der han ble skutt ni ganger.

– Det er mange folk som gjerne skulle sett meg dø. Jeg har ofte vært i livstruende situasjoner. Det kom til et punkt da jeg forsto at jeg ikke kunne kontrollere når tiden min er inne for å dø. Skjer det, så skjer det. Ingen kan skremme meg, sier han. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2