SKILLES: Ikke lenge etter at de feiret kjærligheten for andre gang, går Ne-Yo og kona fra hverandre. Her fotografert på BET Awards i juni 2022.
SKILLES: Ikke lenge etter at de feiret kjærligheten for andre gang, går Ne-Yo og kona fra hverandre. Her fotografert på BET Awards i juni 2022. Foto: Aaron J. Thornton/AFP

TMZ: Ne-Yo og kona skilles

GOD KVELD NORGE (TV 2): Kona har levert inn skilsmissepapirer etter seks år som ektefeller, melder TMZ.

Artisten Shaffer Chimere Smith (42), bedre kjent under artistnavnet Ne-Yo, fant kjærligheten i starten av 2015, da Crystal Renay (36) dukket opp på audition til en av musikkvideoene hans.

Under ett år etter at de møttes, var de både forlovet og ventet sitt første barn sammen, og i februar 2016 giftet de seg. Sammen har de tre barn.

Nå, etter nesten åtte år sammen, har kona levert inn skilsmissepapirene.

«Åtte år med løgn og bedrageri», skrev Renay i et nå slettet Instagram-innlegg.

Ifølge skilsmissedokumenter som TMZ har fått tilgang på, har Renay ført opp 22. juli 2022 som den offisielle dagen for bruddet.

KLINTE TIL: Kjærligheten så ut til å blomstre, da paret klinte til på den røde løperen i juni. Foto: Richard Shotwell/AFP
KLINTE TIL: Kjærligheten så ut til å blomstre, da paret klinte til på den røde løperen i juni. Foto: Richard Shotwell/AFP

Ne-Yo har tidligere tatt til Twitter for å forsvare seg.

«Av hensyn til våre barn, vil vi som familie jobbe oss gjennom utfordringene bak lukkede dører. Personlige hendelser er ikke ment å bli delt med offentligheten. Jeg ber om at dere respekterer meg og min families privatliv på dette tidspunktet», skrev 42-åringen uten å henvise direkte til skilsmissen.

Også i 2020 søkte kona om skilsmisse, men denne ble senere trukket, skriver TMZ. Paret feiret så kjærligheten for andre gang i 2022, da de arrangerte et «bryllup nummer to» i Las Vegas.