SLAKT: Justin Bieber på scenen i Danmark onsdag. Konserten slaktes i danske medier. Foto: Helle Arensbak/Ritzau/Scanpix
SLAKT: Justin Bieber på scenen i Danmark onsdag. Konserten slaktes i danske medier. Foto: Helle Arensbak/Ritzau/Scanpix

Bieber slaktes etter konsert i Danmark: – Bortkasta penger!

GOD KVELD NORGE (TV 2): Onsdag sto superstjernen på scenen i Danmark, og anmelderne var ikke fornøyd.

Onsdag kveld var Justin Bieber (28) hovedartist på den danske festivalen Smukfest. Om bare få dager tar han turen videre til Norge, hvor han skal opptre for norske fans under festivalen «Trondheim Sommertid» på Leangen travbane.

Ifølge anmelderen i den danske avisen B.T., er det ingen grunn til å glede seg:

«Sett bort fra en sjelden entusiastisk stemning under gjennombruddshiten «Baby», var det ikke mye positivt å skrive hjem om, da Justin Bieber onsdag kveld spilte en langdryg konsert som fort fikk folk til å gå», står det blant annet i anmeldelsen av gårsdagens begivenhet.

Heller ikke danske Ekstrabladet holder tilbake på kritikken i sin anmeldelse av popstjernen.

«Justin Bieber måtte tidligere på sommeren avlyse en rekke konserter på grunn av lammelse i ansiktet, men han er heldigvis blitt en kjekk fyr igjen. Musikalsk var han imidlertid stadig lam».

Bieber har ikke besøkt Danmark siden 2017, derfor var det store forventninger fra fansen.

«Bortsett fra begeistret stemning under hitten 'Baby', var det ikke noe særlig mer positivt å fortelle fra konserten», skriver Ekstrabladet.

Lammelse

I juni delte Bieber et personlig innlegg med fansen, der han fortalte at han hadde blitt diagnosert med Ramsay Hunt syndromet. Dette har gjort at popstjernen har blitt lammet i deler av ansiktet.

I innlegget på Instagram fortalte han at han var fysisk ikke i stand til å opptre, som fikk nordiske fans til å spekulere hvorvidt konserten ville bli avlyst.

Justin Bieber beveger seg fra Danmark og videre til Norge, der han skal holde konsert på Leangen travbane i Trondheim på søndag.