ARKIVFOTO: Chrissy Teigen og John Legend ankom Grammy-awards 2. april 2022. Hun er nå 20 uker på vei og forteller om lykken i familien nå.
ARKIVFOTO: Chrissy Teigen og John Legend ankom Grammy-awards 2. april 2022. Hun er nå 20 uker på vei og forteller om lykken i familien nå. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB

John Legend og Chrissy Teigen venter barn

Etter en spontanabort som Chrissy Teigen har snakket åpent om, venter paret nå sitt tredje barn.

På et bilde Teigen selv har publisert viser hun stolt frem den runde magen sin på Instagram.

– Glede fyller hjemmet vårt og hjertene våre, skriver hun.

Superstjernen John Legend og den 36 år gamle modellen og forfatteren har vært gift siden 2013. De har to barn fra før - Luna og Miles. Teigen fortalte om den vanskelige veien til å bli gravid igjen, og hvor nervøs hun har vært for å vise det frem.

– Etter hver legeavtale har jeg sagt til meg selv «OK, hvis det er friskt i dag, skal jeg fortelle det», men når jeg puster ut i lettelse over å høre hjerteslagene har jeg bestemt at jeg fortsatt var for nervøs til å si noe, skriver hun.

Teigen og Legend opplevde en spontanabort i 20. uke i 2021. Teigen var den gangen innlagt på sykehuset med store blødninger før spontanaborten. Teigen skrev et essay der hun fortalte om sin egen opplevelse, og oppfordret andre til å dele sine historier.