SKREMT: Influenser Kelly van der Minne forteller om den skremmende opplevelsen på sin egen Instagram. Foto: Skjermdump fra van der Minne sin story
SKREMT: Influenser Kelly van der Minne forteller om den skremmende opplevelsen på sin egen Instagram. Foto: Skjermdump fra van der Minne sin story

Skytingen i Marbella: – En kvinne ved siden av oss ble skutt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Lå på gulvet i minst ti minutter før hun reiste seg og løp ut av nattklubben.

Etter nattens skyting på et utested i den spanske byen Marbella, er fem personer skadd og fraktet til sykehus, ifølge den spanske avisen El Mundo.

Den antatte gjerningsmannen skal selv være innlagt på sykehus i alvorlig tilstand med stikkskader, melder den samme avisen. Han er varetektsfengslet og under politiovervåkning på sykehuset.

Ifølge en annen avis, EuroWeeklyNews, er en person bekreftet død etter angrepet. Dette er imidlertid ikke bekreftet fra offisielt hold.

Den nederlandske influenseren Kelly van der Minne, kjent fra realityserien «Love Island», var til stede på nattklubben i Marbella natt til mandag.

Lå livredd på bakken

Til den nederlandske avisen AD forteller hun at hun ble liggende på gulvet i rundt ti minutter, før hun reiste seg og løp ut av nattklubben.

– En kvinne ved siden av oss ble skutt. Hun ble truffet i baken. Dette er bare det verste som kan skje, sa van der Minne i en video hun publiserte for sine 100.000 følgere på Instagram.

Influenseren mener det skal ha oppstått en krangel mellom kvinnen og gjerningsmannen, før han plutselig avfyrte skudd.

– Vi lå livredde på bakken i ti minutter. Vennligst finn denne gale personen og gi ham en livstidsdom! Man kan ikke bare ta noens liv!

Influenseren er selv uskadd, og forteller at de dro så raskt de kunne.

Kongens nevø skal angivelig ha feiret bursdag

Ifølge det spanske nettstedet OK Diario var også nevøen til den spanske kongen til stede på nattklubben. Han skal angivelig ha feiret bursdagen sin sammen med venner på stedet.

Froilán de Marichalar er sønnen til Elena de Borbón, kong Felipes søster.

Det er ikke kjent om Marichalar ble skadd under hendelsen, eller om han i det hele tatt fremdeles befant seg på nattklubben under skytingen.