Harry Styles om Oslo-skytingen: – Jeg er veldig lei meg

GOD KVELD NORGE (TV 2): Superstjernen adresserte masseskytingen i Oslo hvor to mennesker mistet livet.

Fredag gjestet Harry Styles (28) hovedstaden og et utsolgt Telenor Arena, for å spille konserten som har blitt utsatt i over to år grunnet pandemien.

Der kommenterte han Oslo-skytingen 25. juni, hvor to mennesker ble drept og ytterligere 21 personer skadet.

– Jeg vet at dette betyr mer for dere enn det noen gang har gjort før, sa Styles mens han holdt oppe regnbueflagget.

Briten er kjent for å markere sin støtte ved å gå med ulike flagg som representerer LHBTQ+-miljøet under konsertene sine.

Kom med klar oppfordring

– Jeg vil bare si til dere at jeg er veldig lei meg, og jeg håper dere føler dere trygge her inne, sa Styles til de oppmøtte.

Han takket videre for å få opptre for det norske publikummet, som han sa han elsket, og den gode atmosfæren.

– Jeg vet at det er vanskelig å føle i vanskelige tider at man kan utgjøre en forskjell. Jeg lover dere, at hver og en av dere utgjør en forskjell ved å gjøre små valg hver dag om å være litt snillere mot noen...

RØDT HVITT OG BLÅTT: Styles var ikledd farger som matcher det norske flagget. Foto: Birgitte Skorpen Normann /God kveld Norge
RØDT HVITT OG BLÅTT: Styles var ikledd farger som matcher det norske flagget. Foto: Birgitte Skorpen Normann /God kveld Norge

– Og det er gamle folk, og jeg lover dere, at de ikke har en sjanse mot dere. Dette rommet med folk, dere er fremtiden, sa han, og la til:

– Jeg oppmuntrer dere, selv i de mørkeste stundene, til å elske mer, gi mer, omfavne mer, være mer snill og jeg lover dere, at det utgjør en forskjell.

Styles har gjestet Norge tre ganger tidligere.

Blant annet i 2013 sammen med sitt tidligere boyband One Direction.

Det ble mye oppslag rundt Styles den gang. Dette fordi han var med å rulle med en russebuss. Medier verden over omtalte saken.

Fredag snakket han om hva som skjedde på russebussen:

Suksessfull artist og skuespiller

Siden har han slått seg stort opp som soloartist, og kom nylig ut med sitt tredje album. For tiden har han over 74 millioner månedlige lyttere på Spotify, og er den fjerde mest strømmede artisten på hele plattformen.

Han har også drevet med skuespill siden boyband-dagene tok slutt.

Skuespillerdebuten fikk han i Christopher Nolan-filmen Dunkirk fra 2017.

Til høsten er 28-åringen aktuell med to storfilmer, og han spiller hovedrollen i begge.

Den første filmen er Don't Worry Darling, som er regissert av hans nåværende kjæreste, Olivia Wilde. I tillegg er han aktuell med My Policeman.

Styles dukket også opp i Marvel-universet i 2021. Etter rulleteksten i «Eternals», så man 28-åringen i et kort klipp som karakteren Eros. Han er også kreditert for rollen på hans IMDB-side.