FORFULGT: Superstjernen Ariana Grande har gjentatte ganger blitt forfulgt. Foto: Arroyo-OConnor / PA Photos
FORFULGT: Superstjernen Ariana Grande har gjentatte ganger blitt forfulgt. Foto: Arroyo-OConnor / PA Photos

TMZ: Mann brøt seg inn hos Ariana Grande for andre gang

GOD KVELD NORGE (TV 2): Superstjernens stalker har gjentatte ganger overtrådt besøksforbud, ifølge kjendisnettsted.

Aharon Brown ble i september i fjor arrestert for å ha brutt seg inn i huset til Ariana Grande (29) med en stor jaktkniv. Samtidig skal han også ha skreket til sikkerhetsvakten at han skulle drepe både han og Grande.

Etter å ha blitt arrestert fikk Brown utstedt et besøksforbud som forbød ham å komme i nærheten av artisten. Likevel prøvde han nylig å oppsøke Grande, og skulle tirsdag melde seg for brudd på besøksforbudet.

Dette stoppet han imidlertid ikke fra å bryte seg inn i huset til superstjernen nok en gang. Denne gangen på 29-åringens bursdag den 26. juni. Det skriver TMZ.

Grande var ikke hjemme på tidspunktet, men alarmen gikk av og politiet dukket opp og arresterte Brown.

Han sitter nå i varetekt og er siktet for forfølgelse, innbrudd, skade på kraftledninger og brudd på en rettskjennelse. Brown erklærte seg selv ikke skyldig.

Ariana Grande er en amerikansk artist og skuespiller. Som ung spilte hun i flere serier på kanalen Nickelodeon, før hun for alvor slo gjennom som popstjerne med sangen «Break Free» i 2014.

I mai 2021 giftet hun seg med eiendomsmegleren Dalton Gomez (27). Tidligere har hun blant annet vært sammen med avdøde Mac Miller og Kim Kardashians kjæreste, Pete Davidson.