Møtte 50 Cent i Oslo: – Jeg ble helt sjokkert

GOD KVELD NORGE (TV 2): Superstjernen ble observert på en klesbutikk i Oslo før konserten på Telenor Arena.

Bare timer før Sipan Farrik (19) skulle på konsert sammen med kompisene sine for å se den amerikanske rapperen 50 Cent (46) - møtte han superstjernen ansikt til ansikt.

KONSERT I NORGE: 50 Cent er i Norge i forbindelse med en konsert han skal spille i kveld på Telenor Arena. Foto: BERTRAND LANGLOIS
KONSERT I NORGE: 50 Cent er i Norge i forbindelse med en konsert han skal spille i kveld på Telenor Arena. Foto: BERTRAND LANGLOIS

50 Cent ble observert på klesbutikk

Superstjernen 50 Cent er i Norge i forbindelse med konserten hans tirsdag kveld på Telenor Arena i Oslo.

Bare noen timer før konserten, fikk Farrik tips av en kompis om at superstjernen befant seg på klesbutikken Nike Store i den populære handlegaten Karl Johans Gate i Oslo.

– En kompis sa han fikk en snapchat av at han var ved Nike Store, så vi dro dit. Vi så flere livvakter rundt en person, så snudde vi oss og så at det var 50 Cent, forteller Farrik til God kveld Norge.

Se video øverst i saken.

Smilte og sa: «what`s up guys?»

19-åringen var tydelig begeistret over møtet med den store superstjernen.

– Det er sykt. Det er en person jeg har fulgt med på siden jeg var liten, jeg ble helt sjokkert, sier Farrik.

Videre forteller han at han opplevde superstjernen som hyggelig, men at han skal ha avslått forespørslene fra fansen om å ta bilder med han.

Sipan Farrik ble overrasket da han møtte selveste 50 Cent i en butikk i Oslo. Foto: Privat.
Sipan Farrik ble overrasket da han møtte selveste 50 Cent i en butikk i Oslo. Foto: Privat.

– Han smilte sammen med livvaktene, men sa vi ikke kunne ta bilde med han fordi han var med familien sin, så vi fikk ikke tatt noen bilder med han. Etter det gikk han til en taxi og dro videre, forteller Farrik.

– Han gikk forbi oss og sa: «what`s up guys?» Vi sa vi skulle på konserten hans i kveld, da smilte han og sa «good, good», forteller han videre.

50 Cent gjorde braksuksess med debutalbumet «Get Rich or Die Tryin» i 2003.

Hans største hits er «In da Club» og «21 Questions» fra 2003, «Candy Shop» og «Just a Lil Bit» fra 2005 og «Ayo Technology» med Justin Timberlake fra 2007. Han har også samarbeidet med andre store artister som The Game, Eminem og Dr. Dre.

Relatert