I SORG: Den britiske danseren Dani Hampson, som blant annet var med på Spice Girls turne i 2019, døde brått 18. juni. Foto: Fiona Hanson
I SORG: Den britiske danseren Dani Hampson, som blant annet var med på Spice Girls turne i 2019, døde brått 18. juni. Foto: Fiona Hanson

Spice Girls i sorg etter tragisk bortgang

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den britiske danseren Dani Hampson døde brått - dagen hun egentlig skulle ha giftet seg.

Den britiske danseren Dani Hampson (34) døde brått 18. juni - dagen hun egentlig skulle ha giftet seg med den tidligere X Faktor-deltakeren Tom Mann.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

Kom aldri til alters

Hampson var endel av Spice Girls turné i 2019. Hun skal også ha medvirket i musikkvideoen til Harry Styles låt «Treat People With Kindness» i 2021, ifølge BBC.

I et innlegg på Twitter deler popgruppen Spice Girls sin kondolanse.

– Vi er veldig triste over å høre om bortgangen til Dani Hampson, som var en del av Spiceworld 2019-familien. Vi sender kjærlighet og styrke til Tom, Bowie og Danis familie og venner, skriver de i innlegget.

Hampson var forlovet med Tom Mann, som hun også har en sønn på åtte måneder sammen med. I et innlegg på Instagram skriver Mann at hun døde morgenen de egentlig skulle ha giftet seg, og at han er sønderknust over bortgangen hennes.

– Det som skulle vært den lykkeligste dagen i livet vårt endte med hjertesorg. Jeg føler at jeg har grått et helt hav. Vi kom aldri til alteret, fikk sagt løftene våre, eller danset vår første dans, men jeg vet at du vet at du var hele min verden og det beste som noen gang har skjedd meg, Danielle, skriver han i innlegget.

– Lover å gjøre deg stolt

Mann skriver også at han ikke vet hvordan han skal komme seg videre etter forlovedens tragiske bortgang.

– Jeg lover at jeg skal gjøre alt for å oppdra Bowie akkurat slik vi ønsket. Jeg lover at han skal få vite hvor fantastisk mammaen hans var. Jeg lover å gjøre deg stolt, skriver han.

Tom Mann var endel av bandet Stero Kicks som ble dannet i forbindelse med X Faktor i 2014.

Under innlegget er det flere kjente personer som har delt sine kondolanser. Blant annet sangeren Mimi Webb, Lewis Capaldi og Ellie Goulding.

– Tom, jeg er så lei meg. Sender all min kjærlighet til deg og tenker på deg. Elsker deg bror, og vi er med deg, skriver Webb under innlegget.

– Elsker deg bror, skriver Lewis Capaldi.

– Jeg tenker på deg konstant. Du er så sterk. Er her for deg alltid. Elsker deg, skriver Ellie Goulding.

Relatert