BA OM HJELP: Under en av Harry Styles konserter, ba en av hans fans om hjelp til å stå frem med legningen sin. Foto: Ian West
BA OM HJELP: Under en av Harry Styles konserter, ba en av hans fans om hjelp til å stå frem med legningen sin. Foto: Ian West

Harry Styles hjalp fan med å åpne opp om legningen sin

GOD KVELD NORGE (TV 2): Midt under en av Harry Styles sine konserter, ba en av artistens fans om hjelp til å stå frem med legningen sin.

Den tidligere One Direction-sangeren Harry Styles (28) hjalp en ung fan med å komme ut som homofil under en av hans konserter på Wembley stadium i London denne helgen.

Ba om hjelp

Konserten var en del av sangerens Love On Tour-turné, og under søndagens konsert holdt en fan opp et skilt der det sto: «Hjelp meg å komme ut».

Da Styles så dette, plukket han opp skiltet fra vedkommende, og et LHBT+-flagg, og fortalte vedkommende at han kom til å offentliggjøre at han var homofil ved å holde flagget over hodet.

Deretter løp Styles over scenen med flagget hevet høyt, noe som utløste stor jubel fra publikum.

– Gratulerer, Mattio. Du er en fri mann, sa Styles fra scenen.

Ikke første gang

Artisten har vist støtte til LHBT+-samfunnet flere ganger tidligere, og dette er ikke første gang han hjelper en av sine fans med å stå frem som homofil.

I november i fjor, hjalp han en annen fan med å komme ut som homofil til moren sin under en konsert i Milwaukee.

Vedkommende fanget artistens oppmerksomhet fra scenen med å holde opp et skilt der det sto: «Moren min er i seksjon 201. Hjelp meg med å komme ut?»

– Lisa, hun er homofil, ropte han fra scenen til stor jubel fra publikum.

Samme år hjalp han også en fan med å komme ut som bifil under en konsert i Connecticut. Hun holdt også opp et skilt der det sto: «Hjelp meg å komme ut».

I 2018 gjorde han det samme, da han hjalp en fan med å komme ut til foreldrene sine under en konsert i California. Hun holdt opp en plakat der det sto: «Jeg skal komme ut til foreldrene mine takket være deg!»

Styles har lenge støttet LHBTQ-samfunnet. Han har blant annet donert penger til en gruppe som jobber for LHBTQ-studenter og hatt regnbueflagg på flere konserter.

Han har også forsøkt å fjerne betegnelsen for «gutte- og jenteklær» innen mote og klær. Han har blant annet stilt opp med perleøredobber og en blonde Gucci-kjole.

Relatert