NYTT PROGRAM: Herman Flesvig avslører hva han skal gjøre nå. Foto: Espen Solli / Tv 2
NYTT PROGRAM: Herman Flesvig avslører hva han skal gjøre nå. Foto: Espen Solli / Tv 2

Dette skal Flesvig gjøre nå

GOD KVELD NORGE (TV 2): Herman Flesvig er aktuell i ny TV-serie etter «Førstegangstjenesten»-exiten.

Herman Flesvig har de siste årene gitt NRK seertallsrekorder med tv-serien «Førsteganstjenesten». På nyåret ble det kjent at TV-kontrakten Flesvig har hatt med NRK, gikk ut ved nyttår.

– Først og fremst så er det viktig å presisere at Herman ikke har brutt med NRK, men som underholdningsredaktør Charlo Halvorsen har uttalt så er det enighet om en mye løsere tilknytning enn tidligere, sa Flesvigs manager Laila Robe til Kampanje.

Hvor Flesvig skulle lage TV etter dette, har vært en godt bevart hemmelighet. Inntil i dag.

Nytt program

Under NRKs høstlansering kom det fram at Flesvig skal spille i den kommende NRK-serien «Flus.»

Serien er laget av Madcon-stjernen Yosef Woldemariam og Mikael Samuelsen, og er en gangsterserie med handling lagt til 1999.

Her følger man en kompisgjeng og hverdagen deres.

Sentral i serien er rollefiguren Bæbs.

Publikumsvinner

I mai stakk Herman Flesvig av med den gjeve publikumsprisen under Gullruten.

– Tusen takk. Dette betyr veldig mye. Dette er en egopris. Er det noen som ikke trengte mer av det så er det meg. Tusen takk til NRK som har gitt meg mulighet til å blomstre. Takk til familie og samboer som har klart å holdt meg på matta og som er opptatt av at jeg skal ha det bra, sa Flesvig i takketalen.

Tok ut én million mer i lønn

Tidligere denne måneden kunne TV 2 melde at hans selveide selskap Flesvig underholdning AS betalte ut 2,52 millioner kroner i lønn i 2021. Det er vesentlig mer enn året før, da det ble betalt ut 1,66 millioner kroner i lønn.

Totalt hadde selskapet snaut 2,9 millioner kroner i inntekter i fjor, noe som er drøyt 200.000 mer enn i 2020. Ifølge regnskapet har selskapet tre årsverk.

– Vi har ingen kommentar, sa Flesvigs manager Laila Robe til TV 2.

På grunn av den økte lønnskostnaden, endte selskapet 322.000 kroner i minus i fjor. Flesvig underholdning AS har en egenkapital på 103.000 kroner, etter en pluss på 454.000 kroner i 2020.

Relatert