GODKJENNING: Durek Verrett fikk Gwyneth Paltrows godkjenning av ringen, før han fridde. Foto: NTB/Evan Agostini/ Terje Bendiksby
GODKJENNING: Durek Verrett fikk Gwyneth Paltrows godkjenning av ringen, før han fridde. Foto: NTB/Evan Agostini/ Terje Bendiksby

Gwyneth Paltrow godkjente Märtha Louises ring før frieriet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Durek Verretts kjendisvenninne Gwyneth Paltrow, var den første som fikk se prinsessens forlovelsesring.

Forrige uke kunngjorde prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) at de er forlovet, etter tre år som kjærester.

I et intervju med People, fortalte Verrett at han fikk superstjernen Gwyneth Paltrows (49) godkjenning av ringen, før han fridde til prinsessen.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett forlovet seg forrige uke.Foto: Babak Golkar/elevateYOU / NTB
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett forlovet seg forrige uke.Foto: Babak Golkar/elevateYOU / NTB Foto: Babak Golkar/elevateYOU

Paltrow var den første som fikk se ringen

Verrett og Paltrow har opp gjennom årene delt flere bilder av dem to sammen i sosiale medier, og Verrett har omtalt superstjernen som både «venn» og «søster».

I intervjuet med People, fortalte Verrett at Paltrow var den første han viste ringen til, før han fridde.

– Da jeg først fikk den, viste jeg den til min kjære venn Gwyneth Paltrow, fordi jeg vet at hun er veldig opptatt av fine ting, så jeg ville at hun skulle være den første til å se den, sa han i intervjuet.

– Hun sa at det var den mest fantastiske ringen hun har sett, og elsket hvor mye omtanke og omsorg jeg la i den. Hun visste at prinsesse Märtha ville elske og sette pris på den. Å få et godkjenningsstempel fra en venn som henne gjorde meg glad, sa han videre.

Representerer prinsessens døtre

Forlovelsesringen til prinsessen har tre diamanter på hver side, som skal representere prinsessens tre døtre. Smaragden på ringen, skal også være favorittperlen til dronning Sonja.

FORLOVELSESRING: Diamantene i ringen representerer prinsessens døtre. Foto: Babak Golkar/elevateYOU
FORLOVELSESRING: Diamantene i ringen representerer prinsessens døtre. Foto: Babak Golkar/elevateYOU

– Å ha mine tre døtre representert i forlovelsesringen min, betyr mye for meg. Det viser at jeg har valgt den rette mannen. En mann som forstår hvor mye barna mine betyr for meg, og at barna mine alltid vil være inkludert i forholdet vårt. Jeg elsker det med ham, sa prinsessen til magasinet.

I intervjuet, fortalte Durek også at han gjorde flere historiske undersøkelser på kongelige forlovelsesringer, før han valgte ut ringen han fridde til prinsessen med.

Relatert