NYFORLOVET: Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Babak Golkar / elevateYOU / NTB
NYFORLOVET: Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Babak Golkar / elevateYOU / NTB

Nye detaljer om Märtha Louises forlovelsesring

GOD KVELD NORGE (TV 2): I et nytt intervju kommer det frem hva ringen er laget av og dens mange symbolske betydninger for paret.

Tirsdag ble det kjent at Durek Verrett, kjent som sjaman Durek, og prinsesse Märtha Louise er forlovet.

Eksperter var raske til å slå fast at ringen måtte være påkostet. Nå er det kjent hvem som står bak designet - og hva symbolikken i ringen står for. Den skal blant annet beskytte mot negativitet.

Ifølge amerikanske People skal Verrett og designer Joy Sangalang Smith ha samarbeidet i seks måneder for å skape forlovelsesringen, ifølge en talsperson til paret.

Diamantringen består av en smaragdsten, som ble valgt for å representere betingelsesløs kjærlighet og hjertets styrke for motgang.

Valget av eldensten var også en hyllest til prinsessens mor, dronning Sonja, som er en fan av smaragder, skriver nettstedet.

Stenen på 3,5 karat skal være etisk produsert i Brasil, mens båndet består av 19 diamanter som representerer elementene jord, luft, vann og ild.

Den har også 12 ekstra diamanter rundt den skjoldformede overflaten av ringen, som skal beskytte deres hellige bånd mot negativitet.

Ytterligere tre diamanter på hver side av ringen som skal representere Märthas døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah Behn.

Relatert