NY SESONG: Nå kan du melde deg på ny sesong av Sommerhytta. Foto: Espen Solli/TV 2
NY SESONG: Nå kan du melde deg på ny sesong av Sommerhytta. Foto: Espen Solli/TV 2

Sommerhytta søker deltakere til ny sesong

Sommerhytta er på jakt etter lekne og sjarmerende familier, kjærester og gode venner – i alle varianter og aldre.

Det blir ny sesong av Sommerhytta – den åttende i rekken.

I disse dager ruller den sjette sesongen av Sommerhytta på TV-skjermen, mens neste års sesong spilles inn på idylliske Sveavannet i Lunner kommune på Hadeland. Den ledes av TV 2-profil Cathrine Fossum (44).

Nå er produksjonen på jakt etter nye deltakere til det folkekjære TV 2-programmet. Den åttende sesongen skal spilles inn i løpet av ti uker i 2023, med oppstart i midten av april og varer til begynnelsen av juli neste år.

– Vi er så glade for at denne serien nok en gang sjarmerer det norske folk. Oppussing og «gjør det selv» er noe de fleste av oss kan identifisere oss med, og viser oss hvor mye vi selv kan klare å skape. Tusen takk til nydelige deltakere, flinke folk i Strix og internt i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Familie, kjærestepar eller gode venner kan delta – i alle varianter og aldre.

Er du og din makker det Sommerhytta leter etter? Meld dere på her!

For å sikre en rettferdig konkurranse, er profesjonelle håndverkere, interiøreksperter, gartnere, eller personer med mye erfaring innenfor oppussing og/eller hagearbeid, dessverre diskvalifisert fra å søke deltakelse i Sommerhytta.

Vinnerparet får hytta de de selv har pusset opp til odel og eie, og hvert deltakerpar vil bli kompensert med en fast sum for å være tilgjengelig hele opptaksperioden.

Meld deg på ny sesong av Sommerhytta her!

Relatert