HUND: Fedrene til hunden Bjarne The Doodle er Niklas Baarli og Benjamin Silseth. Foto: Eivind Senneset/TV 2
HUND: Fedrene til hunden Bjarne The Doodle er Niklas Baarli og Benjamin Silseth. Foto: Eivind Senneset/TV 2

Hunden til Niklas Baarli og Benjamin Silseth har fått kreft

GOD KVELD NORGE (TV 2): Niklas Baarli og Benjamin Silseth deler på Instagram at TV- og influenserhunden Bjarne The Doodle har fått kreftdiagnose.

Den ti år gamle hunden Bjarne Baarli Silseth Mashadi har vært med på flere reklamer og TV-programmer, og har eget management. Han er blant annet mye å se i TV 2-programmet «Sofa», sammen med fedrene Niklas Baarli og Benjamin Silseth.

I dag fikk Bjarne, kjent som Bjarne The Doodle, påvist kreft.

– Bjarne har tatt flere tester i dag, og vi venter på endelig prognose og veien videre. Men det blir nok en operasjon, spørsmålet er bare hvor aggressiv kreften er, så vi krysser fingrene, sier Silseth til God kveld Norge.

Han legger til at Bjarne får all oppmerksomheten han trenger.

– Vi har det fint sammen og heier på håpet. Skummelt er det jo, han er tross at «sønnen» vår!

– Vi satser på at operasjoner og veterinærer klarer å ordne biffen og få han frisk og rask igjen, skriver Baarli på Instagram.

Beskjeden blir også delt på Bjarne sin egen Instagram-profil med over 19 tusen følgere.

– Innimellom suger livet, og nå er det slik for meg. I dag fikk jeg en aldri så liten kreftdiagnose etter at pappa og pappa fant en kul på bakbeinet mitt. Vi vet ikke hvordan det går ennå, men det er noen røffe uker fremover med undersøkelser og operasjoner, står det i innlegget.

Relatert