KJENT FJES: Bob Saget var en kjent, amerikansk komiker og skuespiller. Foto: Jordan Strauss
KJENT FJES: Bob Saget var en kjent, amerikansk komiker og skuespiller. Foto: Jordan Strauss

Blir hedret av ikonisk TV-serie

Hulu-serien «How I Met Your Father», som er en spin-off av «How I Met Your Mother», hadde premiere tirsdag med to episoder og en hyllest til nylig avdøde Bob Saget.

Bob Saget hadde fortellerstemmen i alle ni sesonger av den originale sitcom-serien fra 2005. Fortellerstemmen skulle være en eldre versjon av hovedrollen Ted Mosby.

På slutten av premiereepisoden av «How I Met Your Father» kommer det en uttalelse om den kjente komikeren.

«In Loving Memory of Bob Saget».

SPIN-OFF: Hillary Duff har hovedrollen i «How I Met Your Father». Foto: Pressebilde/Hulu
SPIN-OFF: Hillary Duff har hovedrollen i «How I Met Your Father». Foto: Pressebilde/Hulu

Snakker varmt om Saget

I en uttalelse gitt til EW, beskriver produsentene Craig Thomas, Carter Bays og Pam Fryman Saget som et «virkelig legendarisk menneske». De tre jobbet med Saget i orginalserien, og er også med å produsere spin off-serien.

– Humoren, visdommen og fremfor alt godheten som fansen hørte i Bob Sagets stemme (som Ted Mosby) var ikke skuespill," sier trioen, og fortsetter;

– Det er hvem Bob egentlig var. Og det er slik vi alle i «How I Met Your Mother»-familien alltid vil huske ham. Hvil i fred, ditt virkelige legendarisk menneske. Du vil bli så savnet, Bob, fordi du var så elsket.

Døde brått

Bob Saget døde søndag 9. januar i Orlando, Florida. Han ble 65 år gammel.

– Politiet rykket ut til Ritz-Carlton etter melding om en livløs mann på et hotellrom. Mannen ble identifisert som Robert Saget og erklært død på stedet. Etterforskerne har ikke funnet tegn til noe kriminelt eller bruk av stoffer i denne saken, heter det i en Twitter-melding fra sheriffkontoret i fylket Orange County.

Saget har vært på turné i det siste og opptrådte i Jacksonville så sent som lørdag, altså dagen før dødsfallet.

Relatert