KJENT FJES: I Norge er nok McIntyre mest kjent gjennom BBC-programmene «Michael McIntyre's Comedy Roadshow» og «Live at the Apollo». Foto: Ian West
KJENT FJES: I Norge er nok McIntyre mest kjent gjennom BBC-programmene «Michael McIntyre's Comedy Roadshow» og «Live at the Apollo». Foto: Ian West

Stjernespekket Michael McIntyre-show i Oslo er utsatt

Noen av verdens mest kjente komikere, deriblant Michael McIntyre, skulle ha show i Oslo. Nå utsettes arrangementet på grunn av koronasituasjonen.

«A Comic Christmas Show» skulle etter planen arrangeres i Oslo Spektrum lørdag 4. desember.

Nå er arrangementet utsatt. Det skriver Oslo Spektrum i en mail til de som har kjøpt billetter.

«Vi ser ingen annen utvei enn å utsette arrangementet til en dato hvor smittetrukk og færre restriksjoner gjør det mulig å gjennomføre arrangementet», står det i mailen.

Stjernespekket

Michael McIntyre, som har sitt eget komishow på BBC, skulle vært programleder for humorshowet.

McIntyre har fra før rekorden i antall solgte billetter på et show med sittende publikum i Oslo Spektrum, med 8691 personer i salen.

Denne gangen skulle han ta med seg komikerne Dara O'Briain, Suzi Ruffell, Seann Walsh, Paul Tonkinson og Nathan Caton på scenen.

Retningslinjer

Torsdag la regjeringen frem nye koronatiltak for å kunne bremse den store smitteøkningen i forbindelse med omikronvarianten.

De strengeste tiltakene er innført i Oslo og flere kommuner i Viken, med blant annet munnbindbruk, avstandsanbefaling og antallsbegrensninger og hjemmekontor der det er mulig.

Disse tiltakene gjør det vanskelig å arrangere «A Comic Christmas Show» .

God kveld Norge har prøvd å få en kommentar fra både Oslo Spektrum og arrangøren A Comic Soul. Ingen har valgt å kommentere avlysningen.

Relatert