Caroline Berg Eriksen i «Norges nye megahit» er forkjølet: – Jeg hører at jeg anstrenger meg

GOD KVELD NORGE (TV 2): Influenseren vet hva som må til for å bli bedre til lørdag, men er usikker på om hun klarer å følge sitt eget råd.

Influenser Caroline Berg Eriksen (34) var første kjendis ut på scenen forrige lørdag, da det var premiere på TV 2s nye helgesatsning «Norges nye megahit».

Låten «Gjør det selv» høstet totalt 20 poeng fra mentorene, og det var tidligere P3-profil Christine Dancke (37) som var Eriksens veileder og mentor under låtskrivingen.

Denne uken er det artist Daniel Kvammen (33) som skal guide henne gjennom neste sang, og det har ikke gått helt problemfritt for bloggeren, som har pådratt seg en forkjølelse.

Blir litt annerledes

– Jeg våknet opp søndag og kjente at jeg var tykk i halsen. Det var jo dagen etter sending, så først tenkte jeg at jeg bare var litt sliten, men jeg er veldig forkjøla, og det går alltid utover stemmen min, sier en hes Berg Eriksen på telefon til God kveld Norge.

HES: Caroline Berg Eriksen sin stemme spiller ikke helt på lag i dagene før neste runde av «Norges nye megahit», Foto: Fredrik Arff/TV 2
HES: Caroline Berg Eriksen sin stemme spiller ikke helt på lag i dagene før neste runde av «Norges nye megahit», Foto: Fredrik Arff/TV 2

Hun er i bilen på vei hjem til mann og barn i Sarpsborg, etter å ha tilbragt dagen i hovedstaden for å spille inn neste helgs låt og potensielle megahit.

– Låten trenger jo å bli ferdig, og skulle helst vært ferdig i går. Vi jobba mye med teksten da, så jeg måtte synge den i dag. Den skal jo ut på Spotify natt til fredag, forklarer hun.

Hun innrømmer at det er litt kjipt at den må foreviges med den stemmen hun har nå.

– Jeg hører at jeg anstrenger meg, så det blir jo litt annerledes. Men jeg har ikke noe valg, det er det som kommer ut nå, og sånn får det bare bli, sier hun.

Hun er ved godt mot foran neste direktesending, som altså er fire dager unna.

– Det er en stund til lørdag, slår hun fast.

Drikke te og være stille

Berg Eriksen er hemmelighetsfull omkring sin neste låt, men kan avsløre at den blir veldig ulik den forrige.

– Den første låten var ganske hard, hvor jeg sa mange av de tingene jeg har hatt lyst til å si en stund. Den nye låten har litt mer humor i seg, sier hun lurt.

Men først skal hun altså pleie sin såre stemme godt.

– Jeg må drikke te med ingefær og honning og slikt, og snakke minst mulig. Men akkurat det kan bli vanskelig, for jeg er jo en som prater generelt ganske mye, ler Berg Eriksen.

Relatert