Harry Styles performs on NBC's Today show at Rockefeller Plaza on Wednesday, Feb. 26, 2020, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Foto: Charles Sykes
Harry Styles performs on NBC's Today show at Rockefeller Plaza on Wednesday, Feb. 26, 2020, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Foto: Charles Sykes

Hjalp fan med å åpne opp om legningen sin

GOD KVELD NORGE (TV 2): Midt under en konsert tok artist Harry Styles (27) en pause for å hjelpe en fan med å fortelle moren om legningen sin. Dette er ikke første gang han gjør det fra scenen.

Under en konsert i Milwaukee oppdager popstjernen Harry Styles at en fan holder opp en plakat like ved scenen.

Det er 23 år gamle McKinley McConnell som holder plakaten hvor det står: «Min mor er i seksjon 201. Hjelp meg med å komme ut.»

Hele hendelsen er fanget på en video som McConnell senere har delt på sin Twitter-profil.

– Vil du at jeg skal fortelle henne? Ikke noe problem, ett sekund, sier Styles og snur seg mot felt 201 hvor hennes mor er.

– Overveldet

Etter å ha funnet riktig del av tribunen ser Styles McConnells mor og roper foran 17.000 mennesker:

– Lisa, hun er homofil!

Hele seansen ble møtt med stor jubel fra publikum, og ifølge NBC News hadde 23-åringen reist helt fra Los Angeles for å se konserten med sin mor.

Årsaken til at McConnell og moren ikke sto sammen var at hun hadde fikset billett til moren i siste sekund.

Ifølge 23-åringen kan moren ha visst om seksualiteten hennes fra før, men hun hadde aldri sagt det offisielt til henne.

– Jeg er virkelig overveldet over at begge foreldrene mine er så støttende. Og jeg tror de sannsynligvis har mistenkt noe, selv om man prøver å oppføre seg som om man ikke er det. Hun sa bare hele tiden at hun elsker meg og er stolt av meg, forteller McConnell til NBC News.

Takker Styles

23-åringen delte videoen på Twitter og den har nå gått viralt. Hun takker Styles for å ha skapt et trygt sted for henne, og at han lot henne vokse sammen med han som en fan.

ONE DIRECTION: Harry Styles (høyre) var tidligere en del av boybandet One Direction. Her sammen med gruppemedlemmene (fra venstre): Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan. Foto: Valerie Macon
ONE DIRECTION: Harry Styles (høyre) var tidligere en del av boybandet One Direction. Her sammen med gruppemedlemmene (fra venstre): Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan. Foto: Valerie Macon

Hun startet først som en fan av bandet One Direction, som Harry Styles var en del av, så fulgte hun Styles fra han startet solokarrieren sin.

McConnell forteller at hun ikke har klart å lande helt enda etter det som skjedde under Styles-konserten. Hun har også fått flere fine tilbakemeldinger på Twitter etter at hun delte øyeblikket.

Støtter LHBTQ-samfunnet

Dette er ikke første gang Styles har hjulpet fans fra LHBTQ-samfunnet på scenen.

Forrige måned hjalp han en fan, Lexi, med å komme ut som bifil på et show han hadde i Connecticut. Hun holdt også et skilt der det sto: «Hjelp meg å komme ut».

Styles fikk Lexis bifile Pride-flagg og sa at når han løftet flagget så var hun offisielt ute.

I 2018 hjalp han også en fan, Grace, med å komme ut til foreldrene sine. Under en konsert i California holdt hun opp en plakat hvor det sto: «Jeg skal komme ut til foreldrene mine takket være deg!»

Grace ga Styles lov til å gjøre jobben for henne, og han skal ha ropt ut: «Tina, hun er homofil!»

Styles har lenge støttet LHBTQ-samfunnet og har blant annet donert penger til en gruppe som jobber for LHBTQ-studenter og hatt regnbueflagg på flere konserter.

Han har også forsøkt å fjerne betegnelsen for «gutte- og jenteklær» innen mote og klær. Han har blant annet stilt opp med perleøredobber og en blonde Gucci-kjole.

Relatert