Tarjei Svalastog får kjeft av mamma for å være for streng med Siri Avlesen-Østli

GOD KVELD NORGE (TV 2): Proffdanseren innrømmer at han kan få dårlig samvittighet når han blir for hard mot partneren, men tror at nettopp det er mye av nøkkelen til suksessen.

Det står kun fire par igjen i høstens «Skal vi danse», som alle drømmer om å nå den store finalen om bare fjorten dager.

Kjendisene som fortsatt er med, er Simon Nitsche (29), Magnus Moan (38), Øyvind «Vinni» Sauvik (45) og Siri Avlesen-Østli (37).

Lørdag skal de bli til tre. Avlesen-Østli, som er eneste gjenværende kvinnelige deltaker, kjenner litt på akkurat det.

– Det er litt rart. Jeg savner de andre jentene. Samtidig føler jeg på presset for å representere den fine gjengen, sier Avlesen-Østli til God kveld Norge.

Hun legger til:

– Jeg har jo veldig lyst til å gå videre, men at jentene er representert videre, det føles jo litt viktig det og.

Se intervju med Skal vi danse-duoen i videovinduet over.

– Blir ikke snillere

I helgens program skal alle parene danse to danser hver.

At Siri har en noe streng partner i Tarjei Svalastog (23), har vært en kjent sak gjennom konkurransen. Nå innrømmer han å ha blitt enda hardere som følge av at presset øker.

– Nå som vi har to danser, blir man jo ikke snillere som trener. Tenk, første dansen hadde vi tre uker på å lære, nå har vi én uke på to danser, forklarer Svalastog.

– Så er dansene litt lengre også. Vi kommer i mål. Vi er ferdig med selve dansen, nå må vi bare terpe frem mot lørdag, sier Avlesen-Østli.

Hun er vant til at Svalastog driller henne på gulvet, og sier at det faktisk hjelper henne til å prestere.

– Ja, det går ei kule varmt i den salen her, men jeg vet han gjør det med kjærlighet, og vi er veldig glade i hverandre, understreker hun.

Får kjeft av mamma

– Så det er bare godt ment alt sammen. Selv om jeg sier at jeg synes du ser ut som en dass når du danser, og verre ting enn det, skyter Svalastog inn.

– Får du dårlig samvittighet?, spør Siri partneren sin.

– Innimellom får jeg det, når jeg vet at jeg virkelig har tråkka deg ned, innrømmer Tarjei.

Han avslører videre at han kan få mamma på nakken om han blir for ufin, både i språket på tv, men også mot Avlesen-Østli.

– Ja, det har jeg også fått kjeft for, sier han.

Men det står han tilsynelatende godt i, for nå gir det jernet mot en mulig finale, koste hva det koste vil.

– Det er fire år siden en jente sist vant «Skal vi danse», så nå er det på tide at vi har en jente i finalen, sier Svalastog.

Relatert