TILBAKE PÅ SCENEN: Adele gjør sine første liveopptredener på fem år neste sommer. Her er hun fotografert under Brit Awards i London i 2016.
TILBAKE PÅ SCENEN: Adele gjør sine første liveopptredener på fem år neste sommer. Her er hun fotografert under Brit Awards i London i 2016. Foto: JUSTIN TALLIS

Adele med etterlengtet konsert-comeback

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den britiske superstjernen har ikke opptrådt på en scene siden 2017.

Tidligere denne måneden kunne fansen juble over at Adele endelig ga ut ny musikk, da hun slapp sin første låt på seks år.

«Easy on me», en ballade i kjent Adele-stil, kom ut for under to uker siden, og er i skrivende stund allerede streamet nesten 132 millioner ganger på Spotify.

Et par dager før låtslippet ble kjent, delte også Adele på sin Instagram-konto nyheten om et kommende album.

Album i november

– Jeg vil gå så langt som å si at jeg aldri har følt meg så fredelig som nå. Derfor er jeg klar til å endelig slippe dette albumet, skrev popstjerna i innlegget, og avslørte at albumet, som har fått navnet «30», slippes 19. november.

Nå gir 33-åringen fansen enda flere grunner til å juble.

På sin Instagram-konto annonserer hun nemlig at hun gjør to konserter neste sommer, i Hyde Park i London. Det skjer 1. og 2. juli 2022, og blir Adeles første konsertopptredener siden 2017.

– Oiii oiii, skriver artisten selv under innlegget, tydelig begeistret over å endelig skulle stå på en scene igjen.

Forteller historie

Adele, som på midten av 2010-tallet toppet hitlistene verden over med superhits som «Someone like you» og «Set fire to the rain» , forteller at arbeidet med det nye albumet skjedde i den mest «turbulente perioden» av artistens liv.

Platen «30» vil handle om denne perioden, og veien tilbake.

– Jeg har på smertefullt vis fått orden i sakene og følelsene mine siden den gang, og dette albumet forteller den historien, skriver artisten på Instagram.

Relatert