SYK: Jorun Stiansen har vært syk de siste dagene og måtte til en halsspesialist for å finne ut hva som var galt. Foto: Berit Roald
SYK: Jorun Stiansen har vært syk de siste dagene og måtte til en halsspesialist for å finne ut hva som var galt. Foto: Berit Roald

Til halsspesialist dagen før «Stjernekamp»: – Kjipt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Jorun Stiansen (37) har hatt problemer med stemmen på grunn av sykdom den siste uken. Nå har hun fått svar på hva som er galt.

Artist Jorun Stiansen har fredag vært hos en halsspesialist på Lovisenberg sykehus. Der har de tatt et kamera ned i halsen hennes for å kartlegge hva som er galt og omfanget av det.

Stiansen sier følgende til God kveld Norge om situasjonen hun har havnet i:

– Min situasjon er vel ikke viktig? Norge åpner igjen i morgen - det er viktig!, sier Stiansen litt spøkefullt, og fortsetter:

– Men jeg kan si at jeg slapper godt av, sover og snakker ingenting!

Kan ikke belaste stemmen

Ifølge Stiansens manager Christina Øien har artisten antydning til hevelse på stemmebåndet, grunnet overbelastning kombinert med et forkjølelsesvirus.

– Jeg stresser ikke over situasjonen, men må si jeg synes det er litt kjipt at det skulle skje akkurat denne uka, da country er en sjanger jeg virkelig gleder meg skikkelig til, sier Stiansen.

37-åringen er ved godt mot og gleder seg stort til å bringe liv på scenen lørdag.

Stiansen må likevel ta det med ro timene før hun skal opptre på «Stjernekamp»-scenen:

– Nå har Jorun fått beskjed av legen om å hvile og ikke belaste stemmen sin unødvendig før live-sendingen, sier Øien til God kveld Norge.

Spent på den høye tonen

Den siste uken har Stiansen vært syk med feber og en veldig vond og sår hals.

– Jeg skal stå på den scenen og synge en av favorittlåtene mine på lørdag. Noe annet er ikke diskutabelt, sa Stiansen til God kveld Norge tidligere denne uken.

Temaet for «Stjernekamp» er country-musikk og hun skal synge Shania Twain med «Honey, I'm home».

– Den høye tonen jeg skal ta er jeg spent på, men jeg skal hvert fall kjøre på alt jeg kan, sier en bestemt Stiansen.

Tidligere under opera-uken i «Stjernekamp» var det sanger Carina Dahl som slet med stemmen og hadde fått knute på stemmebåndet. Dahl fikk ikke øvd før hun stod på scenen under live-sendingen.

Relatert