GJENFORENT: Ben Affleck og Jennifer Lopez på den røde løperen i filmen «The Last Duel» under den 78. internasjonale filmfestivalen i Venezia, 10. september 2021.
GJENFORENT: Ben Affleck og Jennifer Lopez på den røde løperen i filmen «The Last Duel» under den 78. internasjonale filmfestivalen i Venezia, 10. september 2021. Foto: Yara Nardi / REUTERS / NTB

Derfor er fansen i ekstase over disse bildene

For første gang på 18 år viste Jennifer Lopez og Ben Affleck seg sammen på rød løper.

Fredag dukket Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) opp sammen på den røde løperen til premieren på Afflecks film «The Last Duel» under filmfestivalen i Venezia i Italia.

Det er første gang på 18 år de blir sett sammen på den rød løperen.

UNGT PAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck sammen på rød løper før premieren av filmen Gigli i 2003. Den gang var de forlovet.
UNGT PAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck sammen på rød løper før premieren av filmen Gigli i 2003. Den gang var de forlovet. Foto: Fred Prouser / REUTERS / NTB

Lopez og Affleck møttes på settet til den romantiske komedien «Gigli» i 2001. Paret forlovet seg i 2002, men utsatte bryllupet bare dager før det skulle finne sted i 2003, skriver CNN.

I januar 2004 ble det kjent at paret hadde gått fra hverandre. Nesten to tiår begynte spekulasjonene om en gjenforening av paret å melde seg.

Sammen igjen

Tidligere i sommer ble Affleck og Lopez avbildet sammen av en paparazzi. Senere la også en venninne av Lopez la ut et bilde på Instagram av de to sammen.

På Lopez' 52-årsdag bekreftet hun ryktene ved å legge ut en bildeserie på sosiale medier som inkluderte et kyssebilde av henne selv og Affleck.

Da paret ble sammen i 2001 ble de døpt «Bennifer» av fansen. Nå blir de omtalt som «Bennifer 2.0».

Lopez var forlovet med baseballspilleren Alex Rodrigues fram til i mai. Kort tid etter bruddet med Affleck i 2004, giftet hun seg med artisten Marc Anthony, som hun har to barn med.

Affleck har tre barn med filmstjernen Jennifer Garner, som han giftet seg med i 2005. De to var sammen fram til i 2018, da de ble skilt etter lang tids separasjon.

Reaksjon fra eks-kjæreste

De nye bildene av paret gikk viralt etter at stylist Mariel Haenn la dem ut på Instagram. Kort tid etter kommenterte Afflecks eks-kjæreste, skuespiller Gwyneth Paltrow innlegget.

– Ok, dette er søtt, skrev hun.

Paltrow og Affleck datet av og på fra 1997 til 2000. De to spilte også hovedrollene i dem romantiske dramafilmen «Bounce» fra 2000, og filmen «Shakespeare in Love» fra 1998, som Paltrow vant en Oscar for.

Relatert