«TikTok»-stjernens serie skaper reaksjoner

GOD KVELD NORGE (TV 2): Charli D’Amelio (17) er verdens mest fulgte person på TikTok. Nå har hun og familien fått sin egen realityserie, hvor vi på godt og vondt får et eksklusivt innblikk i livet til stjernen.

I serien «The D’Amelio Show» møter vi TikTok-stjerne Charli D’Amelio, storesøster Dixie D’Amelio (20), mor Heidi D’Amelio og far Marc D’Amelio.

Førstnevnte ble en stjerne over natten via plattformen, hvor hun er den mest fulgte brukeren i verden med sine 124,1 millioner følgere.

HELE FAMILIEN: Familien D’Amelio flyttet til Los Angeles for å satse på karrieren til søst
HELE FAMILIEN: Familien D’Amelio flyttet til Los Angeles for å satse på karrieren til søst Foto: Michael loccisano

Med følgerne fulgte flere samarbeidsavtaler, penger og kjendisstatus. Det eneste som manglet var et eget TV-show på «Disney+».

God kveld Norge fikk eksklusivt tilgang til søstrene i anledning en pressedag for deres nye realityserie. Her snakker familien om suksessen, kritikken og mental helse.

Se videointervju med søstrene i videovinduet øverst i saken.

NY HVERDAG: Er denne serien den neste Keeping up with the Kardashians?
NY HVERDAG: Er denne serien den neste Keeping up with the Kardashians? Foto: Hulu

– Tror jeg var heldig

Charli forteller at hun tror mye av suksessen bak «TikTok»-kontoen er at hun var på «rett sted til rett tid», noe som kan stemme ettersom suksessen skøyt fart under koronapandemien.

STØRST PÅ TIKTOK: Charli er den mest fulgte brukeren på Tiktok.
STØRST PÅ TIKTOK: Charli er den mest fulgte brukeren på Tiktok. Foto: Skjermdump

– Jeg tror jeg var heldig, og det hjelper at jeg er en danser. Det hele startet bare for gøy hvor jeg danset rundt med vennene mine på og utenfor skolen, forteller hun og legger til:

– Det er sykt å tenke på hvor langt vi har kommet bare de siste månedene og hvor mye livene våre har endret seg.

Knekker sammen i første episode

Men alt er ikke bare en dans på roser når du blir verdens største TikTok-stjerne. Storesøster Dixi, som per i dag har rundt 55 millioner følgere, fikk kjenne på dette da hun knekker sammen allerede i første episode av serien.

Etter en video som Dixi gjorde med Vogue.com, renner kritikken inn på sosiale medier og seerne blir vitne til et sammenbrudd.

– Jeg vet egentlig ikke hva som skjedde, men noe i meg bare snappet. Jeg blir egentlig ikke fortvilet over kommentarer på den måten lenger, forteller hun og legger til at de ønsker å være åpne om mental helse i showet.

– Jeg føler at det er veldig viktig å snakke om psykisk helse. Gjennom showet ønsker vi å vise at vi er takknemlige. Vi ville ikke vært hvor vi er i dag uten disse fantastiske mulighetene, forteller hun.

Støtte fra seerne

Lillesøster Charli forteller at hun også kan føle på dårlige dager, og har flere ganger vært i media grunnet hat i sosiale medier.

Se klipp fra serien i videovinduet øverst i saken.

– Noen ganger føler du deg nedfor og noen ganger føler du ikke for å snakke med noen om det og heller være alene, forteller 17-åringen som også viser til måten hun først håndterte den plutselige berømmelsen og alt hatet som fulgte med.

DANSER: I serien følger vi blant annet Charlis vei tilbake til å konkurrere med dans.
DANSER: I serien følger vi blant annet Charlis vei tilbake til å konkurrere med dans. Foto: Hulu

– Jeg føler alt skjedde så fort. I begynnelsen delte jeg alle følelsene mine på sosiale medier, jeg ble opprørt og lot hatkommentarene komme innpå meg. i dag har jeg lært og har skjønt at det ikke er den beste måten å håndtere det på.

Tross all ærligheten har serien fått blandede anmeldelser, men i sosiale medier, spesielt på Twitter, kan de se ut som at de får mer støtte enn hat for tiden.

«Jeg så nettopp de to første episodene av damelio -showet, og hjertet mitt er bokstavelig talt knust. Jeg er egentlig ikke en stor fan, men jeg er ikke en hater, og det er bare opprørende å se hvor mye sosiale medier kan skade folk. hvorfor kan ikke folk bare spre kjærlighet og positivitet?», skriver en bruker.

Så gjenstår det å se, blir søstrene nye «Keeping up with the Karadshians»?

Relatert