BAND: Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh, Cheryl Cole og Sarah Harding dannet Girls Aloud. Flere av medlemmene har delt kondolanser.
BAND: Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh, Cheryl Cole og Sarah Harding dannet Girls Aloud. Flere av medlemmene har delt kondolanser. Foto: Ian West

Bandmedlemmer i sorg: – Jeg er helt ødelagt

Girls Aloud-sangeren Sarah Harding døde søndag, 39 år gammel. Nå hylles hun av tidligere bandmedlemmer.

Harding døde i sitt hjem i Buckinghamshire, etter en lang kamp mot brystkreft.

Etter at nyheten brøt, har flere av Hardings tidligere bandkamerater delt kondolanser.

Deler sorgen med fansen

Cheryl Tweedy, som tidligere het Cheryl Cole, skriver blant annet følgende:

«Mens jeg prøver å navigere meg gjennom disse smertefullt merkelige og fryktelig ukjente bølgene av vantro jeg opplever, ønsket jeg å kondolere til alle våre Girls Aloud-fans.»

Nicola Roberts skriver på Instagram at hun ikke kan akseptere de triste nyhetene.

«Hjertet mitt er verker», skriver hun og fortsetter:

«Det er så mange ting å si, og først føltes det for personlig å dele dem her, og så husket jeg at det er så mange andre mennesker som sørger over henne også. En del av meg, eller oss, er ikke her lenger, og det er utenkelig og smertefullt og helt grusomt.»

– Ødelagt

Et annet bandmedlem er Nadine Coyle. Hun hyllet venninnen med et rørende innlegg på sosiale medier.

«Jeg er helt ødelagt! Jeg kan ikke tenke på ord som kan uttrykke hvordan jeg føler om denne jenta og hva hun betyr for meg!»

Det er ikke bare bandmedlemmer som er i sorg. Spice Girls-sanger Geri Horner sier Harding vil blir husket for «sitt lys og glede».

Realitystjerne Calum Best var kjæresten til Harding i 2005. Han hadde også kun fine ting å si om henne. Han skriver blant annet at han alltid vil huske «den gode tiden».