Sophie Elise blir ny God kveld Norge-programleder

GOD KVELD NORGE (TV 2): Marte Bratberg skal ut i fødsels- og mammapermisjon, og inn som erstatter kommer influenser Sophie Elise Isachsen.

Med over 500.000 følgere på Instagram er Sophie Elise Isachsen en av Norges største influensere, nå blir hun også en del av et av de lengstlevende tv-programmene i landet.

NY DUO: Niklas Baarli og Sophie Elise.
NY DUO: Niklas Baarli og Sophie Elise. Foto: TV 2/Espen Solli

– Det er så mye historie rundt God kveld Norge. Det er et program som jeg har en sterk relasjon til. Det har vært på så lenge jeg har sett på tv, og å få være en del av det synes jeg er sykt gøy, sier Isachsen.

Ble kjent på Farmen

I ett år fremover blir hun nå Niklas Baarli sin programledermakker mens Marte Bratberg er ute i mammaperm.

– Jeg gleder meg til å møte så mange forskjellige folk, for man får jo intervjue alt som finnes av kjendiser. Jeg liker Niklas veldig godt, og jeg er ganske godt kjent med gjengen rundt også. Aller mest så gleder jeg meg til å vise frem at jeg kan dette, smiler 26-åringen.

Baarli og Isachsen ble godt kjent under sommerens «Farmen kjendis»-innspilling, og Baarli er veldig fornøyd med den nye makkeren sin.

– Jeg gleder meg helt enormt til å få Sophie som makker. Hun er overraskende skarp, glup og rask. I tillegg så er hun min totale motsetning. Marte er glamorøs hun, altså, men nå skal glam-nivået tidobles. Jeg gruer meg litt til å være han uglamorøse ved siden av Sophie Elise, ler Baarli.

Skappel har trua

På lineær-tv ledes God kveld Norge fortsatt av tv-dronningen Dorthe Skappel, og hun har veldig trua på programmets nyeste tilskudd.

– Jeg tror dette er det beste som kunne ha skjedd God kveld Norge. Sophie Elise har så mange unge fans som forhåpentligvis blir med henne inn i vårt univers, sier Skappel.

De to har samarbeidet tidligere, og kjenner hverandre godt.

GLEDER SEG: Dorthe Skappel ser frem til å se Sophie Elise i God kveld Norge-studio.
GLEDER SEG: Dorthe Skappel ser frem til å se Sophie Elise i God kveld Norge-studio. Foto: TV 2/Espen Solli

– Jeg kjenner henne fra før og vet at hun er en hardtarbeidende dame som går all-in. Hun har hatt lyst til dette lenge, og jeg er helt sikker på at hun kommer til å gjøre en kjempegod jobb, forteller Skappel.

Isachsen har vært en offentlig person over mange år nå, og stått i mang en diskusjon og konflikt. Det å potensielt intervjue mennesker som tidligere har ment ting om henne er hun spent på.

– Men da må jeg jo bare være proff, sier hun.

Skal ut av komfortsonen

Marte Bratberg som Isachsen er vikar for er sikker på at hun vil gjøre en god jobb.

– Det er hennes styrke at alle vet hvem hun er, og hun har mye mer mellom øra enn hva mange tror og det kan hun bevise nå. Mitt tips er å bare kose seg og nyte alle de forskjellige gjestene som er innom, sier Bratberg, før hun legger til:

– Også kan hun alltid legge ned veto når Niklas sine forslag blir for syke!

Baarli er klar for å dra Isachsen ut av komfortsonen.

– Det blir nok ikke noe mindre nakendrakter og gatereportasjer. Jeg skal dra henne etter paljettene ut av komfortsonen, ler Baarli.

– Jeg er ikke en moromann som Niklas, jeg dealer ikke så bra med å være klein. Men jeg tror det er visse ting som kan være morsomt med det og, smiler Isachsen.

Relatert