I TRØBBEL: Ikke alt gikk som planlagt da den amerikanske stjernen T.I. dro ut på sykkeltur. Foto: John Amis/AP
I TRØBBEL: Ikke alt gikk som planlagt da den amerikanske stjernen T.I. dro ut på sykkeltur. Foto: John Amis/AP

Stjernerapper arrestert i Amsterdam - krasjet inn i politibil med sykkel

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den amerikanske rapperen Clifford Harris jr. (40), bedre kjent som «T.I.», skal ha vært opptatt med mobiltelefonen da ulykken inntraff.

Påkjøringen skal ha gått hardt utover sidespeilet på politibilen.

Selv om hendelsen førte til arrestasjon, ser rapperen ut til å være i godt humør da han forteller det hele til sine 13,6 millioner følgere på Instagram.

Sjokkert over måten han ble behandlet på

– Så jeg er arrester nå..., sier Harris i den litt over to minutter lange videoen, før han forklarer situasjonen videre.

– Jeg skal selvfølgelig ikke være på telefonen mens jeg sykler, også fordi politimannen kjørte inn i meg og knuste sidespeilet sitt, og fordi jeg ikke hadde passet mitt med meg..., sier rapperen som mener at han ble påkjørt.

– Jeg vet ikke, det kommer til å gå bra. Det blir bra, men han var ekstremt opprørt, forteller 40-åringen videre og ser ut til å sette pris på måten han ble behandlet av det nederlandske politiet på.

– Jeg har det fantastisk. De arresterte meg og tok ikke en gang på meg håndjern. De åpnet bare døren og inviterte meg inn i baksetet.

På bryllupsreise med kona

Videre forteller Harris at han skal ha forsøkt å betale seg ut med kontanter, men at politiet ikke godtok dette.

Rapperen skal, i følge han selv, ha vært i arresten rundt 25 minutter, og forklarer i videoen at dette er en del av kulturen i Nederland.

– Dette er å leve livet, å være i øyeblikket, forteller han.

PÅ FERIE: T.I. og kona som er kjent under artistnavnet Tiny. Foto: Rob Latour/AP
PÅ FERIE: T.I. og kona som er kjent under artistnavnet Tiny. Foto: Rob Latour/AP

40-åringen er i Nederland for å feire bryllupsdagen med kona Tameka Cottle Harris, paret har vært gift i elleve år og har fire barn sammen.

Dette er langt i fra første gang rapperen befinner seg bak lås og slå. I 2004, 2009, 2010 og 2011 var han i fengsel for flere saker knyttet til narkotika og våpen.

Relatert