PAR: Det er få par som har skapt like mange overskrifter som Meghan Markle og prins Harry.
PAR: Det er få par som har skapt like mange overskrifter som Meghan Markle og prins Harry. Foto: Ben Stansall

Hertugparets stabssjef letter på sløret etter overraskende jobbexit

Catherine St-Laurent har sluttet som stabssjef for Meghan Markle og Prins Harry. I et fersk intervju forklarer hun hvordan det var å jobbe for dem.

Det oppstod mange rykter i mars da flere utenlandske aviser, deriblant The Telegraph, skrev at Catherine St-Laurent ønsket å slutte i jobben som stabssjef på grunn av «arbeidsoppgaver som ikke nødvendigvis var innenfor jobbeskrivelsen».

Selv om mange medier har skrevet om årsaken til at hun sluttet, har ikke St-Laurent kommentert hvorfor hun sa opp etter kun ett år i jobben. I et fersk intervju med magasinet The Cut avslører hun imdlertid hvordan det var å jobbe med hertugen og hertuginnen av Sussex.

– De er utrolig dyktige og kreative ledere. Jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å gjøre det, og for å kunne være sammen med dem på reisen.

Byttet jobb

Catherine St-Laurent er en kommunikasjonsrådgiver som har jobbet med en rekke stjerner, deriblant Melinda og Bill Gates, og nå sist Meghan Markle og prins Harry.

Ifølge The Daily Mail ble hun headhuntet til jobben som stabssjef for hertugparet.

– Tiden jeg tilbrakte med dem var utrolig lærerik. Jeg tror de har potensiale til å være veldig innflytelsesrike ledere, sier hun til The Cut.

Effektiv dame

Selv om hun sa opp jobben som stabssjef, jobber hun fortsatt med hertugparet til en viss grad. Hun jobber nemlig som seniorrådgiver i Archewell Foundation, som er den veldedige organisasjonen til hertugparet.

Ifølge The Cut jobber gleder hun seg til å fortsette å arbeide med prins Harry og Meghan Markle. Hun forklarer imidlertid at det betyr lange dager.

St-Laurent står opp 05.30 og sjekker om det er noen viktige e-poster hun må svare på. Så trener hun og drikker kaffe, før de to barna hennes står opp.

På den måten får hun unnagjort det som haster før hun egentlig begynner på jobb klokken 08.30.

Relatert