Møttes under slåsskamp – nå jobber de sammen

GOD KVELD NORGE (TV 2): «Klovner i kamp» og Adrian Sellevoll gjør et uventet samarbeid.

Adrian Sellevoll (23) har på kort tid etablert seg som en landsdekkende artist og med Sony i ryggen produseres det hits på hits.

I april slapp han låten «Jeg hater deg» som kom på en imponerende sjetteplass på Spotify-listen i Norge.

Tross suksessen, skapte låten noen negative reaksjoner. Enkelte reagerte på at barnekoret i låten synger upassende strofer, som blant annet «håper du dør i natt».

– Jeg har stelt i stand en tsunami fra helvete. Det er mange som klikket. Jeg forstår at folk reagerer, og denne låten er laget for å provosere, fortalte han da han gjestet God kveld Norge i mai.

Tok kontakt

Noen som derimot elsket låten var hiphop-gruppen «Klovner i kamp», som består av Aslak Hartberg, Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad.

Etter et idémøte på hyttetur tok gruppen kontakt med Sellevoll og ville gjøre en remix av låten, som heter «Jeg elsker deg».

Selvig og Sellevoll gjester God kveld Norge-studio og kan fortelle at de har møttes før.

– Oppturfestivalen i Bodø 2019, da møtte vi i «Klovner» Adrian Sellevoll for aller første gang. Det var en middag som utviklet seg til en slåsskamp, forklarer Selvig, og presiserer at det ikke var de som havnet i barsketak.

– Jeg havnet i klammeri med en narkoman i Bodø, så det ble full pupp på den middagen, ler Sellevoll.

Fantastisk person

Til tross for en opphetet middag fikk guttene i «Klovner i kamp» bli kjent med godgutten med mye energi.

– Adrian er en energibombe, han var høyt og lavt under hele festivalen, mens vi surret rundt på backstagen, forklarer Selvig og fortsetter:

– Jeg kjente igjen noe av den energien og driven som var til stede da vi var yngre. Så jeg ble veldig glad i Adrian. Han er ikke bare ute av kontroll, men han har så stort svulmende hjerte.

Videre kommer 43-åringen med flere lovord til artisten og tror ikke at folk flest ser den gode siden til Sellevoll.

– Det er helt sant, det er ikke alle som forstår det før de møter meg. Folk tror at jeg er en drittsekk, men jeg er veldig snill egentlig altså, forklarer 23-åringen.

ADHD-diagnose

Selvig er imponert over arbeidsmengden som artist-kollegaen får til.

Det er nok ikke så rart at 23-åringen oser av energi, da han var deltaker i «Skal vi danse» fortalte han til TV 2 at han hadde ADHD.

Han forklarer mer rundt diagnosen til God kveld Norge:

– Det er som pluss og minus. Det vil si at jeg enten er helt på topp, eller så er jeg helt på bunn. Det er ulempene med det, du føler deg litt bipolar innimellom, sier han.

Selvig avslutter med å si at dette ikke blir det siste samarbeidet «Klovner i kamp» gjør med Adrian Sellevoll, og hinter til at det kommer en låt med navnet «Diagnose».

Relatert