Ute av «Skal vi danse»– I TV er man utbyttbar

GOD KVELD NORGE (TV 2): Verken Egor Filipenko eller Tore Petterson er med i den nye sesongen av «Skal vi danse».

Fredag kom nyheten om at Morten Hegseth blir dommer i neste sesong av «Skal vi danse».

Hegseth blir den 13. dommeren som setter seg i en av dommerstolene i «Skal vi danse» gjennom programmets historie.

– Vi gleder oss over å ha fått Morten Hegseth inn i dommerpanelet i «Skal vi danse». Med sitt unike perspektiv og lange erfaring som underholdningsjournalist blir han et spennende tilskudd til «Skal vi danse» i høst. Morten skal på sitt vis sette ord på det folk hjemme i stuene ser, sa programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Ikke med videre

Sammen med nyheten om at Hegseth blir dommer, fikk vi også vite at både Egor Filipenko og Tore Petterson ikke er med videre denne sesongen.

– Vi ønsker å takke Egor og Tore for lang og tro tjeneste i «Skal vi danse», de har levert solide bidrag til «Skal vi danse»-suksessen de siste årene, sier Haldorsen.

God kveld Norge har snakket med Petterson, som syns det er trist at dette er slutten på danse-eventyret.

– Ja, det er jo trist, men de ønsket ikke lenger å ha meg med. Men jeg fikk fem fantastiske år og er utrolig takknemlig for det, forteller Petterson og fortsetter:

– I TV er man utbyttbar og sånt venner man seg jo til etter år i bransjen! Jeg vet at en lukket dør åpner et vindu.. så da venter jeg bare på nye morsomme utfordringer i fremtiden, avslutter han.

Vil savne dem

God kveld Norge har snakket med «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde som ser frem til en ny sesong.

TRE DOMMERE: Merete Lingjærde tror det kan bli fint med tre dommere, og ønsker Morten velkommen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TRE DOMMERE: Merete Lingjærde tror det kan bli fint med tre dommere, og ønsker Morten velkommen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Roald, Berit

– Jeg har hatt et fantastisk samarbeid med Tore og Egor, og vil savne dem. Men nå blir det ny konstellasjon. Tror det er fint med tre dommere, sier hun og fortsetter:

– Morten har jeg truffet mange ganger og han er en herlig fyr! Han er kjapp i replikken og velformulert. Jeg gleder meg masse til å jobbe med han og ønsker han hjertelig velkommen mellom Trine og meg, sier danse-dommeren.

Filipenko vant høsten 2012 med partneren Hanne Sørvaag, og høsten 2014 vant han sammen med partneren Agnete Kristin Johnsen. Han har vært dommer i Skal vi danse siden sesong 11 i 2015.

Petterson har på sin side vært dommer i programmet siden 2016.

Relatert