VIL DU VÆRE MED PÅ SOMMERHYTTA? Nå kan du melde deg på! Foto: TV 2.
VIL DU VÆRE MED PÅ SOMMERHYTTA? Nå kan du melde deg på! Foto: TV 2.

Sommerhytta søker deltakere til ny sesong

Sommerhytta er på jakt etter lekne og sjarmerende familier, kjærester og gode venner – i alle varianter og aldre.

Over en halv million nordmenn fikk med seg den store finalen av den femte sesongen av det populære TV 2-programmet Sommerhytta.

Siden Sommerhytta ble vist på TV 2, har seertallene økt for hvert år. Fra 259.000 seere i 2018, til 583.000 seere i snitt denne sesongen.

– Vi er så glade for at denne serien nok en gang sjarmerer det norske folk. Oppussing og «gjør det selv» er noe de fleste av oss kan identifisere oss med, og viser oss hvor mye vi selv kan klare å skape. Tusen takk til nydelige deltakere, flinke folk i Strix og internt i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Nå er produksjonen på jakt etter nye deltakere til en ny sesong av Sommerhytta. Sesongen skal spilles inn i løpet av ti uker, med oppstart i midten av april og varer til begynnelsen av juli neste år.

Familie, kjærestepar eller gode venner kan delta – i alle varianter og aldre.

Er du og din makker det Sommerhytta leter etter? Meld dere på her!

For å sikre en rettferdig konkurranse, er profesjonelle håndverkere, interiøreksperter, gartnere, eller personer med mye erfaring innenfor oppussing og/eller hagearbeid, dessverre diskvalifisert fra å søke deltakelse i Sommerhytta.

Vinnerparet får hytta de de selv har pusset opp til odel og eie, og hvert deltakerpar vil bli kompensert med en fast sum for å være tilgjengelig hele opptaksperioden.

Meld deg på en ny sesong av Sommerhytta her.

Relatert