Svensk serie-hit med gladnyhet til fansen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Netflix bekrefter sesong to av suksess-serien «Snabba Cash».

Den populære Netflix-serien «Snabba cash» får en sesong to, som har premiere i 2022, melder den svenske avisen Expressen.

Det er historien til Stockholmsjenta Evin Ahmad (30), som spiller entreprenøren «Leya», vi får følge videre i den nye sesongen.

– Det føles helt fantastisk å få fortsette denne reisen, og det skal bli spennende å se hva de har kokt sammen for våre rollefigurer, sier hun til den svenske avisen.

Likte best scenene sammen med «Salim»

I et tidligere intervju med God kveld Norge, som du kan se i videovinduet øverst i saken, forteller Ahmad om sin rolle Leya i serien.

– Leya er hele tiden på flukt. Hun prøver alltid å løse noe. Jeg tror nok at hun kjente seg mest hjemme med Salim, men det fantes ikke tid. Altså, livet kom i veien.

Derfor likte Ahmad å spille de scenene der hun spilte sammen med medspiller Alexander Abdallah, som spiller «Salim», aller best.

Slik spilte de inn sexscenene

Ahmad forteller at det er mange som tror at hun og Alexander Abdallah, som spiller Salim, er sammen på ekte. På spørsmål om hvordan det var å spille inn de intime scenene svarer hun:

– Det var kjempegøy. Det var virkelig ikke noe farlig eller slitsomt i det hele tatt.

Ahmad forteller at de brukte en «intimitetskordinator». Det er et forholdsvis nytt yrke som kom i kjølvannet av #metoo-bevegelsen.

– Det er nesten som er koreografi. Man «danser» igjen og igjen og har trygghetsøvelser først. Det var et skikkelig fint samarbeid. Ikke noe drama.

Skogscenen: – En forferdelig scene å filme

Obs! Spoiler fra serien!

I den siste av de seks episodene er det en scene der flere av karakterene står på kne i skogen og risikerer å bli skutt. Konflikten som skal løses er å komme til bunns i hvem som har tystet på en større narkotikaleveranse tidligere i hendelsesforløpet. Det hele ender med at «Leyas» store kjærlighet Salim, som spilles av Alexander Abdallah, blir skutt og drept.

– Scenen i skogen krevde en konsentrasjon, et nærvær og en utholdenhet. Det var en forferdelig scene å filme. Vi filmet ganske lange takninger og situasjonen føltes skikkelig fæl, sier hun og fortsetter:

– Jeg visste jo så klart at «Salim» skulle dø, men det var helt forferdelig.

Se hva karakteren som spilte «Salim» sier om scenen her.

Relatert