Hevder de har fått dødstrusler etter mediestorm: – Politianmeldt

Wanda Mashadi (29) forteller at hun og søsteren har mottatt dødstrusler. Dette skjer etter at søstrene har blitt kritisert for fotoretusjering den siste tiden.

Ifølge Wanda Mashadi får hun og Vita mange stygge meldinger.

«Vi har mottatt dødstrussler, sjikane og hets. Vita og jeg har nå engasjert advokaten vår og politianmeldt. Håper dette tar slutt nå. Mobbing er aldri greit! Husk å vær snille med hverandre», skriver hun på Instagram.

God kveld Norge har vært i kontakt med manageren til søstrene. Hun sier at TV-profilene ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Det er nærliggende å tro at truslene har sammenheng med mediestormen som har vært de siste dagene, der landets største aviser har skrevet om hvordan tvillinegen har retusjert bildene sine.

Retusjering

Den siste tiden søstrene fått mye kritikk for retusjering av utseende i sosiale medier. Det finnes anonyme kontoer som publiserer «før og etter»-bilder, der man kan se hvordan søstrene har retusjert seg slankere.

Fredag slapp søstrene en ny episode av podkasten «Tvillingterapi» der de svarer på kritikken:

– Vi kan jo være helt åpne og ærlige og si at noen av bildene på Instagram-profilene våre er redigert. Men det er de aller færreste, og det er tilbake i tid, sier søstrene.

Reagerer

Etter at TV 2 omtalte saken, har en rekke fotografer reagert sterkt på tvillingenes bilderetusjering.

De forteller at Mashadi-søstrene har redigert pressebilder fra blant annet Camp Kulinaris og Kompani Lauritzen.

De får også kritikk av kolleger i underholdningsbransjen. Flere kjendiser reagerer også på at søstrene har endret på bilder.

IKKE FORNØYD: Aurora Gude er en av deltakerne i den kommende kjendisversjonen av 71 grader nord. Der er hun sammen med Tshawe Baqwa, Agnete (Agnetesh) Husebye, Rasmus Wold, Silya Nymoen, Birk Ruud,
Mona Berntsen, Thomas Numme, Tom Stiansen, Cecilia Brækhus og Petter Schjerven.
IKKE FORNØYD: Aurora Gude er en av deltakerne i den kommende kjendisversjonen av 71 grader nord. Der er hun sammen med Tshawe Baqwa, Agnete (Agnetesh) Husebye, Rasmus Wold, Silya Nymoen, Birk Ruud, Mona Berntsen, Thomas Numme, Tom Stiansen, Cecilia Brækhus og Petter Schjerven. Foto: Morten Bendiksen

– Jeg synes det er helt feil å redigere seg tynnere eller penere da det bidrar til å gjøre alt presset i sosiale medier enda større. Ikke minst ville jeg blitt smågal selv om jeg skulle gå på gaten og se helt annerledes ut. Det hadde sett dumt ut når jeg er på TV også, sa 71 grader nord-profil Aurora Gude (28) til God kveld Norge tidligere i uken.

Morten Hegseth (35) var med i årets sesong av «Kompani Laurtizen» og spøker med at han og Vegard Harm (25) var castet som «årets first price-versjon» av Vita og Wanda.

På Instagram har han lagt ut et ironisk innlegg der han «innrømmer» å ha gjort det samme som dem:

Relatert