TikTok-stjerne svarer etter anklager om seksuelle overgrep

GOD KVELD NORGE (TV 2): Sienna Mae Gomez (17) ble denne uken anklaget for seksuelle overgrep mot ekskjæresten, Jack Wright. Nå slår hun hardt tilbake.

Sienna Mae Gomez er en av verdens største stjerner på TikTok. Med sine over 22 millioner følgere har hun blitt hyllet for å fremme kroppspositivitet blant unge jenter.

POPULÆR: Gomez startet med TikTok da hun var 15 år og har gjort stor karriere av plattformen.
POPULÆR: Gomez startet med TikTok da hun var 15 år og har gjort stor karriere av plattformen. Foto: Skjermdump/TikTok

Søndag smalt det imidlertid for 17-åringen da Mason Rizzo, en barndomsvenn av ekskjæresten Jack Wright, postet et skjermbilde med en uttalelse hvor han beskyldte Gomez for seksuelle overgrep mot Wright, samt påstander om at hun var verbalt voldelig.

«Jeg sliter med å se ei jente bli hyllet etter å ha bedt min beste venn om å ta livet sitt og seksuelt forgrepet seg på ham gjentatte ganger etter at han satte grenser, og så lurt på hvorfor «han ikke liker deg tilbake», skrev han på sin Twitter-profil.

Romanse i sosiale medier

Gomez og Wright er begge medlemmer av det populære TikTok-kollektivet «Hype House», som nå får sin egen seire på Netflix. Paret har de siste månedene postet flørtende videoer og bilder sammen, men bekreftet aldri at de var i et forhold.

FORELSKET?: Gomez postet dette bildet i sammenheng med bursdagen til eksen Jack Wright.
FORELSKET?: Gomez postet dette bildet i sammenheng med bursdagen til eksen Jack Wright. Foto: Instagram/@siennamaegomez.

Nå kan man trygt si at det er ondt blod mellom paret.

Jenta fra Los Angeles ble også beskyld for å ha vært stygg mot medelever på skolen.

«Hun har også en historikk med å verbalt misbruke folk på videregående og i L.A. Hun prioriterer å vokse på sin plattform fremfor det positive budskapet hun representerer seg selv med.», fortsatte Rizzo på Twitter.

Etter dette mottok Gomez massiv hets og stygge kommentarer både på Twitter, Instagram og TikTok. Flere som gikk på skole med 17-åringen skrev Twitter-meldinger at de ikke var overrasket over beskyldningene.

Slår tilbake

I en video på Youtube-kanalen hennes, slår hun nå hardt tilbake.

«Det har kommet til et punkt hvor mitt navn har blitt dratt gjennom gjørma og nå må jeg stå opp for meg selv og fortelle sannheten», forteller hun og avviser beskyldningene.

«Jeg har ingenting å unnskylde meg for, ettersom jeg ikke har seksuelt overgrepet meg på Jack Wright. Anklagene på Twitter er falske», forteller hun.

SNAKKER UT: Videoen til Gomez ble postet tirsdag og er allerede sett over 1,4 millioner ganger.
SNAKKER UT: Videoen til Gomez ble postet tirsdag og er allerede sett over 1,4 millioner ganger. Foto: Skjermdump Youtube

TikTok-stjerna gikk så nærmere inn på forholdet med Wright, som enda ikke har uttalt seg om saken, og beskrev det hele som «forvirrende» ettersom forholdet var «ekte på internett», men ikke alltid like ekte i virkeligheten.

«Jeg ble villedet og lurt av ham, i et forhold som ikke var definert på grunn av ham», sier hun.

Gomez skal så ha bedt Wright om å filme en video sammen for å sette en strek over det hele, og deler skjermbilder av samtalen mellom de to.

«Jeg tror ikke det er smart for oss begge» står det i meldingen som angivelig er fra Wright.

Slettet Tweeten

TikTok-stjerna forteller at det hele har gått ut over hennes mentale helse.

«Selv om jeg ikke er perfekt så jobber jeg for å bli den beste versjonen av meg selv», avslutter hun.

Mazon Rizzy har slettet Tweeten om Gomez og skrev tirsdag at det hele nå blir håndtert privat.

«Wright-familien, Siennas familie og jeg, har bestemt oss for å slette all informasjon om situasjonen og håndtere den utenfor sosiale medier».

Relatert