SNAKKER UT: Nicki Minaj snakker om farens bortgang tre måneder etter hans død.
SNAKKER UT: Nicki Minaj snakker om farens bortgang tre måneder etter hans død. Foto: Jamie Mccarthy

Åpner opp etter farens død: – Jeg vil ringe han hver dag

GOD KVELD NORGE (TV 2): Nicki Minaj (38) mistet faren sin etter han ble påkjørt. Nå åpner hun opp om sorgen.

I et brev dedikert til fansen skriver den populære artisten Nicki Minaj (38) om farens bortgang for første gang.

I februar gikk Robert Maraj, faren til superstjernen, ut i veien og ble truffet av et kjøretøy, som deretter kjørte av gårde, skrev blant annet nettstedet, TMZ.

Saksøkt

Han ble deretter tatt med til et lokalt sykehus i kritisk tilstand, men døde av skadene kort tid etter. Maraj ble 64 år gammel.

Senere samme måned arresterte politiet en mann ved navn Charles Polevich, som angivelig kjørte bilen. Han ble siktet for å ha dratt fra ulykkesstedet og for å ha tuklet med bevis.

Carol Maraj, som er moren til artisten, saksøkte i mars Polevich for 150 millioner dollar, som tilsvarer litt over 1,2 milliarder norske kroner.

Snakker ut

Det er på artistens nettsted at hun åpner opp om sorgen, nå tre måneder senere.

– Jeg kan si at det har vært det største tapet i livet. Jeg tar meg selv i å ville ringe han hele tiden, mer nå som han er borte. Livet er morsomt på den måten. Måtte han hvile i fred i paradis, han var elsket og vil bli savnet, skriver hun i brevet.

Det er ikke bare farens bortgang 38-åringen har kjent på det siste året – hun skriver også om rapperen Earl Simmons, kjent som DMX, som døde på sykehus etter å ha ligget flere dager i koma etter en overdose.

– Bortgangen til DMX slo meg som ett tonn med murstein. Å miste han føltes som å miste en du har vokst opp med. Jeg så opp til han, skriver hun.

Relatert