«Fenrik» Geir Aker vant publikumsprisen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Med nesten 50 prosent av stemmene så stakk Geir Aker, eller fenriken fra Kompani Lauritzen, av med den gjeve publikumsprisen under Gullruten.

God kveld Norge deler i år ut publikumsprisen i samarbeid med Gullruten. Det hele startet med at 12 navn ble nominert, og etter at seerne hadde stemt satt vi igjen med en gullfinale mellom topp fire.

Der fant vi Farmen-programleder Mads Hansen, Debatten-programleder Fredrik Solvang, skuespiller Odin Waage, og fenriken fra Kompani Lauritzen - Geir Aker.

Etter at publikum har stemt nok en gang er det ingen tvil om hvem som er seernes favoritt i år. Med hele 47 prosent av stemmene i finalen så går prisen til Geir Aker!

– Dette er stort, og den er tung! utbryter Aker når han får prisen i God kveld Norges studio.

FORNØYD: Geir fikk prisen overrekt av Niklas Baarli og Marte Bratberg. Foto: Kristoffer Arnesen
FORNØYD: Geir fikk prisen overrekt av Niklas Baarli og Marte Bratberg. Foto: Kristoffer Arnesen

Takker deltagerne

Han ønsker å takke alle som har stemt.

– Det er stort for en enkel kar fra Horten å få en så gjev pris, og det har vært veldig gøy å jobbe sammen med alle som har laget Kompani Lauritzen, sier han ydmykt.

Aker har blitt en favoritt hos seerne som den strenge og tørrvittige fenriken i TV 2-programmet Kompani Lauritzen. Han vil også takke alle deltagerne i programmet.

– Jeg ser på deg Marte. Uten dere hadde det blitt litt trasig. Så hjertelig tusen takk til alle som bidratt til å gjøre dette mulig, sier Aker, som aldri hadde trodd dette for to år siden.

– Det hadde jeg ikke trodd om du hadde forklart det til meg i detalj, så det er en kjempefin overraskelse.

Livet har endret seg

Aker kan si at etter han fikk rollen som fenrik har livet nærmest blitt snudd på hodet.

– Det har endret seg ganske kraftig, det har vært mye oppmerksomhet. Men heldigvis mye positiv oppmerksomhet, for folk liker Kompani Lauritzen, smiler 45-åringen.

Han regner med at det blir mer fenrik i monitor også i fremtiden.

– TV 2 er hemmelighetsfulle, men jeg ville blitt overrasket hvis det blir stopp her, sier Aker.

Relatert