NY LOOK: Billie Eilish hylles av kjendismodeller for sitt nye forsidebilde med britiske Vogue der hun viser frem en ny side av seg selv. Foto: Simon Dawson
NY LOOK: Billie Eilish hylles av kjendismodeller for sitt nye forsidebilde med britiske Vogue der hun viser frem en ny side av seg selv. Foto: Simon Dawson

Gjør helomvendig med lettkledde bilder - slik reagerer fansen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Billie Eilish (19) er kjent for å gå med «baggy» klær, men på forsiden av motebladet Vogue overrasker hun med klesvalget sitt.

Billie Eilish har lenge skilt seg ut i musikkbransjen med sitt grønne og svarte hår og klesstil med store klær.

Nylig stilte hun opp på forsiden av britiske Vogue med et annerledes utseende enn vanlig - nemlig iført tettsittende klær og blondt hår.

– Å vise kroppen din og huden din, eller å ikke gjøre det, burde ikke ta noen respekt fra deg. Det handler om hva som får deg til å føle deg bra, sier Eilish til Vogue.

Ny verdensrekord

Eilish forteller at bildene til photoshooten med Vogue var hennes egen idé, og hun synes alle skal velge selv hva de ønsker å gjøre med kroppen sin.

Hun sier til Vogue at dersom man ønsker å gå med en kjole andre mener man er for stor til så skal man ikke bry seg.

Flere modell-kjendiser som Hailey Bieber, Bella Hadid og Cara Delevingne har delt forsidebildet på Instagram og hyller Eilish.

Ifølge danske Ekstra Bladet skal Vogue-bildet til Eilish ha satt en ny verdensrekord på Instagram. På bare seks minutter hadde hun fått én million likes - aldri før har et bilde nådd en million likerklikk på så kort tid.

– Føler meg mer som en kvinne nå

Eilish har tidligere forklart at hun liker store klær og ofte går i det ettersom hun ikke ønsker å vise frem kroppen sin som mange andre i musikkbransjen.

19-åringen har uttalt at hun ikke ønsket at verden skulle vite alt om henne. Ved å bruke store klær kunne ingen si om hun var tynn eller stor rumpe ettersom de ikke kunne vite det.

Nå kan det se ut til at artisten har endret sin mening. Til Vogue sier hun følgende:

– Jeg føler meg mer som en kvinne nå på en eller annen måte. Jeg elsker disse bildene og jeg elsket shooten.

Videre har hun også en klar oppfordring til alle sine fans:

– Gjør akkurat det du har lyst til å gjøre når du har lyst. Gi faen i alt annet, forteller Eilish.

Splittet fans

I tillegg til mange likerklikk har det også tikket inn flere kommentarer under de fire bildene artisten har delt fra sin Vogue-shoot.

Fansen er delt når det gjelder hennes nye «look» og skriver følgende:

«Hva skjedde med dine baggy klær? Jeg elsket den stilen, og den motiverte meg. Nå er du akkurat som alle andre.»

«Hun har dessverre falt inn i den filtrerte verden.»

Fansen som reagerer negativt hevder bildene strider mot utsagn Eilish har sagt tidligere. Nemlig at hun har går i store klær for å ikke bli seksualisert.

Mens noen av fansen hevder det er berømmelsen som har tatt overhånd er det likevel også flere fans som roser Eilish for bildene og hennes nye utseende:

«Hun ser nydelig ut, slutt å dømme! Det er hennes kropp og hun velger hva hun vil ha på seg.»

«Dersom noen ønsker å være komfortable med kroppen sin - la dem gjøre det!»

«Hvordan gjøre halve verdens befolkning lesbiske i ett innlegg.»

Relatert