FORTELLER: Willow Smith åpnet opp om sin seksualitet under Red Table Talk.
FORTELLER: Willow Smith åpnet opp om sin seksualitet under Red Table Talk. Foto: Red Table Talk/Facebook Watch

Willow Smith: Avslører at hun er polyamorøs

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Willow Smith (20) åpner opp om sin seksualitet under serien «Red Table Talk».

Sammen med mor Jada Pinkett Smith (49) og bestemor Adrienne Banfield-Norris (67) leder Williow Smith «Red Table Talk».

Programmet er kjent for å gjeste noen av de største navnene i Hollywood, men denne uken var det Willow selv som havnet i sentrum.

Temaet denne uken var «forhold» og 20-åringen fortalte åpent om sin opplevelse rundt det å være polyamorøs.

Forteller åpenhjertig

Programmet gjestet også flere som befinner seg i polyamorøse forhold, som vil si at man ikke ønsker å leve i lukkede monogame relasjoner, men at man er åpen for å ha et forhold til flere.

I slike forhold, kan de involverte ha flere seksuelle forhold og/eller kjærlighetsforhold, hvor alle kjenner til og aksepterer hverandre.

– Det handler om å kunne ha friheten til å skape et forhold for deg selv, forteller Willow, før hun forklarte sin egen opplevelse ved å være polyamorøs:

– Med polyamori tror jeg hovedgrunnlaget er friheten til å kunne skape en relasjonsstil som fungerer for deg og ikke bare gå inn i monogami, fordi alle rundt deg sier at det er riktig å gjøre, forklarte hun videre.

– Jeg var sånn, «hvordan kan jeg strukturere måten jeg nærmer meg forhold på med dette i tankene?».

20-åringen sa at hun «i sin forskning på polyamori», fant at en av hovedårsakene til at monogame forhold, eller ekteskap, ofte svikter og resulterer i skilsmisse, er utroskap.

Forstår ikke hvordan barnebarnet kan elske flere

Etter mye frem og tilbake mellom trioen innrømmet Banfield-Norris til slutt at hun ikke forstår hvordan barnebarnet hennes er i stand til å elske flere mennesker i et forhold.

Mor Pinkett Smith - som har vært gift med ektemannen Will Smith siden 1997 - sa at hun tror de fleste er monogame fordi de «føler at de ikke har noe annet valg» og ideen om at monogami er det eneste valget er «forfalt og ikke fungerer lenger».

Smith sa at hun tidligere har opplevd «misunnelse» og ikke ser seg selv ha mer enn to andre partnere om gangen.

«Whip My Hair» -stjernen sa også at den «eneste» måten hun ser seg selv bli gift på, er hvis det var for en økonomisk grunn.

– Historien til ekteskap irriterer meg virkelig. Bare se på hva det har representert opp gjennom årene, spesielt for kvinner, forteller Smith.

Til slutt sa moren, Pinkett Smith, at hun ønsker at datteren skal være sammen med noen som elsker henne slik hun fortjener å bli elsket.

– Akkurat som jeg fortalte deg her om dagen; Så lenge du lærer å ha det største kjærlighetsforholdet til Willow, er jeg ok med hva du gjør, avslutter hun.

Relatert