Vidar Villa: – Jeg ble dumpa og det var skikkelig dritt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artisten åpner opp om kjærlighetssorgen.

Vidar André Grødset Mohaugen (31), som han egentlig heter, forteller at da han la ut på fjorårets sommerturné var han skikkelig lei seg som følge av et brudd. Han reagerte med å prøve å feste bort de kjipe følelsene:

– Mitt kjempetriks var å spille, seile og feste bort de kjipe følelsene. (...) Mulig jeg tok i litt hardt, men det funka og jeg fikk satt det kjipe på vent, skriver han på Instagram og fortsetter:

– Problemet var bare at jeg etter hvert skulle hjem og starte høsten i en leilighet som aldri har føltes så tom.

De kjipe følelsene ble etter hvert til låta «Gamle bilder».

Se hele intervjuet med Vidar Villa i videovinduet øverst i saken.

Kjærlighetssorg fikk frem en ny side av ham

Vidar Villa tror at mange synes det er uvant å høre ham synge om følelser, og påpeker selv at sangene hans pleier å handle om «litt mer løssluppene ting».

– Jeg fikk oppleve kjærlighetssorg for første gang på lenge, og det var skikkelig dritt. Vi hadde ikke vært sammen lenge. Jeg ble dumpa og jeg var kjempeforelska, innrømmer han.

Han forteller at han ikke er så flink til å sette ord på ting og at han ikke liker å snakke om følelser.

– Men det var liksom digg å kunne skrive om det.

Planen var egentlig ikke å gi ut tekstene, forklarer han.

Håper hun tenker at det er fint

Vidar Villa vet ikke hva jenta som var kilden til kjærlighetssorgen tenker om at bruddet nå har blitt til en EP med tre sanger.

– Jeg vet ikke hva hun synes. Jeg har ikke sagt noe om det. Det er bare ment som fint. Hun kommer godt ut av det, sier 31-åringen.

Han forteller at han har fått mange fine meldinger fra gutter som sliter med kjærlighetssorg, og at han synes det er fint å kunne komme med noen råd.

– Et godt råd er å prate om det, sier han.

Relatert