BRUKKET RYGG: Jeffree Star var involvert i en dramatisk bilulykke.
BRUKKET RYGG: Jeffree Star var involvert i en dramatisk bilulykke. Foto: Privat/Twitter

Jeffree Star på sykehus etter bilulykke: – Ryggen min er brukket

GOD KVELD NORGE (TV 2): Youtube-stjernen Jeffree Star har vært i en bilulykke og er lagt inn på sykehus, nå kommer han med oppdatering.

Fredag ble Jeffree Star og vennen hans, Daniel, sendt til sykehus etter å ha vært involvert i en alvorlig bilulykke.

En politipatrulje i Wyoming skal ha fortalt nettstedet TMZ, at Jeffree Star kjørte en Rolls Royce som trolig skal ha mistet kontrollen på grunn av dårlig føre.

I følge YouTube-stjernen skal han ikke ha kjørt for fort, men sklidd på isen som gjorde at bilen trillet rundt hele tre ganger, det skriver han på sin egen Twitter-konto.

Brukket rygg

Star forteller følgerne sine på sosiale medier at han er takknemlig for å være i live, men at han har utrolige smerter grunnet brukket rygg.

– Deler av ryggen min er brukket og jeg har fått ryggvirvlebrudd i ryggraden, legen min sier at det vil ta noen måneder før jeg er frisk igjen, skriver han på Twitter.

Tross de alvorlige skadene, skal Star ha blitt utskrevet fra sykehuset lørdag.

Ønsket de døde

Star forteller i en Instagram-historie at de må ha brutt verdensrekorden på hvor mange som kom med hatfylte meldinger og ønsket de døde. Han forteller videre at han håper at alle haterne kan finne lykke i kroppen sin.

Siden Star er utskrevet fra sykehuset, tok han turen til bilopphuggeriet for å se på bilen, har benytter også muligheten til å takke Rolls Royce.

– Dette var vanskelig, men jeg måtte dra for å se bilen min i dag. Takk gud for at Rolls Royce er bygget med forsterket stål, fordi det reddet livene våre, skriver han.

Relatert