POPULÆRT PAR: Phoebe Dynevor og Rege-Jean Page i rollene som Daphne Bridgerton og Simon Bassett. Foto: Liam Daniel / Netflix via AP / NTB
POPULÆRT PAR: Phoebe Dynevor og Rege-Jean Page i rollene som Daphne Bridgerton og Simon Bassett. Foto: Liam Daniel / Netflix via AP / NTB

Sjokknyhet for «Bridgerton»-fansen: Denne stjernen blir ikke å se i sesong 2

Når den nye sesongen av «Bridgerton» kommer, blir det uten stjerneskuespiller Regé-Jean Page (30).

Stjerneskuespilleren Regé-Jean Page har gjort stor suksess i Netflix-serien Bridgteron i sin rolle som Simon, Hertug av Hastings.

Nå blir han imidlertid ikke å se i den kommende sesongen.

Det opplyser TV-seriens egen Twitter-konto:

«Vi vil savne Simons tilstedeværelse på skjermen, men han vil alltid være en del av Bridgerton-familien» skriver de i meldingen.

Page har selv repostet Tweeten og legger til at det har vært en ære å være medlem av familien - på og utenfor skjermen.

«Vet ikke om det er et poeng å se på lenger».

Under Twitterposten har flere fans uttrykt fortvilelse over nyhetene.

«Vet ikke om det er et poeng å se på dette nå. Vi vet alle at Simon var grunnen til at de fleste av oss så på», skriver en.

«Dette er så urettferdig!!» skriver en annen.

Selv om nyheten kom overraskende på mange, har det lenge vært klart at sesong to skulle basere seg på en annen hovedkarakter.

I bokserien, som showet er basert på, har ikke hertugen av Hastings vært en stor aktør, og Page ble derfor bare signert for en sesong.

Den mest sette Netflix-orginalen

Kostymedramaet, der ryktebørs og allianseinngåelser er motorer, er blitt den mest sette originalserien på Netflix noensinne.

I første sesong ut fulgte vi karakteren Daphne Bridgerton (spilt av Phoebe Dynevor) i det hun gjorde entré i sosietetskretser i 1800-tallets England.

Sesongen kretser rundt hennes relasjon til hertug Simon Bassett (Regé-Jean Page), og deres gryende kjærlighet.

Relatert