BLE KRITISERT: Kylie Jenner er ikke enig i det fansen kritiserer henne for.
BLE KRITISERT: Kylie Jenner er ikke enig i det fansen kritiserer henne for. Foto: VALERIE MACON/AFP/NTB scanpix

Svarer på kritikken: – Alle som kjenner meg vet at jeg gjør ting fra hjertet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Milliardær Kylie Jenner (23) ble beskyldt for å være gjerrig etter å ha delt en innsamlingsside for hennes tidligere makeup-artist etter en ulykke. Nå svarer hun på kritikken.

Reality-stjerne og milliardær Kylie Jenner skriver i sin historiefunksjon på Instagram at kritikken rettet mot henne ikke stemmer.

På Instagram skriver hun:

HAR JOBBET SAMMEN: Kylie Jenner forklarer at hun og makeup-artist Samuel Rauda ikke har noen særlig kontakt lenger. Hun hevder det er flere år siden de jobbet sammen.
HAR JOBBET SAMMEN: Kylie Jenner forklarer at hun og makeup-artist Samuel Rauda ikke har noen særlig kontakt lenger. Hun hevder det er flere år siden de jobbet sammen. Foto: Jamie Mccarthy

– Jeg føler det er viktig for meg å oppklare denne falske forestillingen om at jeg har bedt fansen om penger, og ikke betaler for min makeup-artists medisinske regninger.

Havnet i bilulykke

Jenner forklarer at Samuel Rauda, som havnet i en bilulykke for én uke siden, ikke er hennes makeup-artist nå.

– Dessverre har vi ikke noe personlig forhold lenger, men jeg har jobbet med ham for noen år siden og synes han er den søteste, sier Jenner.

Rauda skal ifølge amerikanske medier ha fått indre blødninger og åtte hodeskader etter ulykken. Makeup-artisten har allerede gått gjennom flere operasjoner som har kostet mye.

– Jeg så at min nåværende makeup-artist og venn Ariel sitt innlegg om Sams ulykke og familiens innsamling. Jeg ringte derfor Ariel umiddelbart for å høre hva som hadde skjedd med Sam.

Ville skape bevissthet

SKAPTE KRITIKKSTORM: Dette innlegget fikk fansen til å se rødt.
SKAPTE KRITIKKSTORM: Dette innlegget fikk fansen til å se rødt. Foto: Instagram / @kyliejenner

Etter at Jenner hadde snakket med Ariel og fikk høre detaljene rundt ulykken følte hun seg forpliktet til å besøke innsamlingen hans som da var satt til 10.000 dollar.

– De hadde allerede samlet inn 6.000 dollar, så jeg la inn 5.000 dollar for å nå det opprinnelige målet, forteller hun.

Jenner forklarer innlegget sitt, der hun oppfordret fansen til å donere penger for å dekke sykehusregningene for Rauda, slik:

– Så tenkte jeg at jeg skulle legge det ut på min historie for å få mer bevissthet rundt det dersom andre også følte for å dele eller donere.

Det var denne historiedelingen som fikk fansen til å kritisere henne. Flere mente at hun selv kunne ha betalt for makeup-artisten.

En tilhenger skriver blant annet på Twitter:

«Kylie Jenner har råd til å kjøpe månen, men oppretter en GoFoundMe for noen som både er hennes ansatt og venn? Hun kjøper klær til sitt barn som koster mer enn operasjonen til sin VENN».

– Jeg prøver å være nyttig

Jenner forstår ikke hvordan alt har blitt så vridd, og er ikke enig i kritikken som hagler mot henne.

– Alle som kjenner meg vet at jeg gjør ting fra hjertet. Jeg prøver å være nyttig når jeg kan, skriver hun.

Hun forklarer at familien til Rauda har vært i kontakt med Ariel, og at de er takknemlig for alle donasjoner, bønner og kjærlighet til Sam.

Jenner avslutter innlegget med å oppfordre følgerne sine til å være positive fremover og heller oppmuntre hverandre til å hjelpe.

Relatert