SCENEKLAR: Den tidligere Senkveld-programlederen har landet en rolle i ABBA-musikalen.
SCENEKLAR: Den tidligere Senkveld-programlederen har landet en rolle i ABBA-musikalen. Foto: Jarran Flokkmann

Thomas Numme debuterer som skuespiller

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den tidligere Senkveld-programlederen skal spille i ABBA-musikalen.

Musikalen «Mamma Mia» skal settes opp på Folketeateret i Oslo og det er nå klart hvem som skal figurere på scenen.

Den gifteklare Sophie spilles av Ulrikke Brandstorp og hennes tre mulige fedre er det ingen ringere enn Thomas Numme, Kåre Conradi og Ingar Helge Gimle som skal spille. Det opplyser «Scenekvelder» i en pressemelding.

Hennes mor, Donna, som mange ser for seg som Meryl Streep, skal spilles av Karoline Krüger. De ikoniske vennene hennes skal spilles av Siw Anita Andersen og Siren Jørgensen.

Forestillingen har premiere 26. august.

– Dette blir livets eventyr

Brandstorp er vant til å stå på scenen. I fjor vant hun nordmenns hjerter gjennom sin deltakelse i MGP og før jul gikk hun helt til topps i Maskorama på NRK.

– Jeg gleder meg ekstremt mye til å dele scenen med så mange flinke folk! Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, og er skikkelig klar for å spre glede og sang til det norske folk med denne fantastiske musikalen, sier hun.

Debuterer

Numme har lang fartstid i rampelyset, men har frem til nå hatt til gode å prøve seg som skuespiller. Tidligere har han for det meste underholdt det norske folk gjennom TV-skjermen. Nå er det fra scenen han skal sjarmere det norske folk, med både skuespill og sang.

BLIR SKUESPILLER: Den tidligerere programlederen gjør sin debut på teaterscenen.
BLIR SKUESPILLER: Den tidligerere programlederen gjør sin debut på teaterscenen. Foto: Foto: Jarran Flokkmann

– Jeg trer inn i denne rollen med en passe dose av selvtillit og nervøsitet. Jeg har bransjens beste folk rundt meg, og det er en fantastisk underholdene forestilling vi setter opp. Så jeg legger ikke skjul på at jeg gleder meg veldig til å innta Folketeateret, og basert på det jeg hører om billettsalget er det flere som gleder seg, sier han.

Relatert