Det mest ydmykende på Kompani Lauritzen: – Helt jævlig

Det har oppstått flere problemer for Vida Lill Berge (31) under Kompani Lauritzen-innspillingen. Hun forklarer hva hun har opplevd som verst.

– Dette er mye tøffere enn jeg trodde. Det går høyt og lavt, om hverandre, sier Vida Lill Berge til God kveld Norge, etter at hun har spilt inn den første episoden av programmet.

Hun forklarer at det er mange årsaker til at hun har det tøft på Setnesmoen millitærleir.

Se intervjuet øverst i saken.

TØFF: Kompanirekrutt 32 har fått en tøff start på oppholdet.
TØFF: Kompanirekrutt 32 har fått en tøff start på oppholdet. Foto: Matti Bernitz/TV 2

Vanskelig pyskisk

Berge sier hun bruker hvert ledige minutt på forskjellig arbeid på kaserna og har fått tvangstanker om hvordan brettekantene skal være.

Hun sier det verste med oppholdet har vært hennes egen psyke, og at hun lett blir psyket ut når det går dårlig.

– Når du ser at alle andre får til noe, men ikke meg ... psyken min fucker med meg. Det er vanskelig å motivere seg selv til å kjempe på, når du er sliten.

Uventede problemer

31-åringen syns også det er vanskelig å bli kjeftet på av befalet.

– Det er helt jævelig med voksenkjeft. Det er ydmykende. Jeg har ikke fått kjeft på den måten siden jeg flyttet hjemmefra. Det er en helt rar følelse, at en voksen person står og kjefter på deg for noe du tenker er en bagatell.

Den tidligere Paradise Hotel-vinneren har også fått noen fysiske problemer.

– Jeg visste ikke at jeg hadde så problemer med å synkronisere bein og armer. Jeg har vært på byen i ti år nå, og tenkt: «Jeg er en habil danser. Jeg kan riste løs og jeg kan danse». Så kommer jeg hit, og klarer ikke å synkronisere høyre og venstre fot.

Relatert