SNAKKER UT: Ryan Fisher åpner opp i et Instagram-innlegg.
SNAKKER UT: Ryan Fisher åpner opp i et Instagram-innlegg. Foto: Instagram/Ryanfischer

Lady Gagas hundepasser: –Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne

GOD KVELD NORGE (TV 2): Lady Gagas hundepasser ble skutt på åpen gate. Nå forteller han om hendelsen.

Onsdag forrige uke ble hundepasseren til superstjerne, Lady Gaga (34) skutt på åpen gate da han gikk på tur med Gagas tre bulldog-hunder.

I tillegg til å ha blitt skutt, ble to av hundene stjålet.

Kom til rette

Politiet sier angrepet skjedde rundt klokken 21.40 lokal tid onsdag.

– De mistenkte nærmet seg offeret i en hvit Nissan Altima. To mistenkte gikk ut av bilen og truet til seg hundene med pistol, sier politiet i en oppdatert uttalelse fredag.

Hundene kom senere til rette da en kvinne leverte dem til politiet.

Politiet opplyser overfor Associated Press at begge hundene er uskadd og i god behold. En kvinne leverte hundene til en politistasjon rundt klokken 18 lokal tid, sier en politibetjent til nyhetsbyrået.

– Blodet rant

Fischer ble fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Ifølge amerikanske medier ble hundepasseren skutt i brystet. Nå åpner han opp om hendelsen på sin egen Instagram-konto med et bilde av seg selv fra sykehussengen.

– For fire dager siden, mens en bil kjørte av gårde og blodet rant fra skuddsåret mitt, kom en engel over til meg og la seg inntil kroppen min, skriver han i innlegget, hvor denne «engelen» han beskriver er den tredje hunden til Gaga, kalt Asia.

– Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne, til tross for at jeg registrerte at blodet som samlet seg rundt hennes kropp var mitt eget, står det videre.

Fischer forklarer at han fremdeles er på intensiven etter et veldig nært øyeblikk med døden. Han skriver videre at han takk for støtten, spesielt fra Lady Gaga.

– Til Lady Gaga: dine babyer er tilbake og familien er hel. Vi klarte det! Du har vist så mye støtte gjennom denne krisen til både meg og min familie. (...) Jeg elsker deg og jeg takker deg.

Artisten har også uttrykket sin takknemmelighet overfor hundepasseren.

– Jeg fortsetter å elske deg Ryan Fischer, du risikerte livet ditt ved å kjempe for familien vår. Du vil alltid være en helt, skriver musikeren på Instagram.

Relatert