ALBUMKLAR: Kun ett år etter forrige albumslipp, overrasker Justin Bieber med et nytt.
ALBUMKLAR: Kun ett år etter forrige albumslipp, overrasker Justin Bieber med et nytt. Foto: LISA O'CONNOR

Superstjernen med stor overraskelse

Popstjernen Justin Bieber overrasker fansen med et nytt album. Et lite år etter forrige slipp.

Fredag kveld annonserte den kanadiske popstjernen Justin Bieber at han slipper sitt nye album 19. mars. Albumet har fått navnet «Justice», og Bieber omtaler det som en gave til folket.

– I en tid hvor det er mye galt med denne ødelagte planeten, så ønsker vi alle helbredelse og rettferdighet. Ved å lage dette albumet er målet mitt og lage musikk som vil gi folk trygghet, å lage sanger folk kan relatere seg til og unngå at at folk føler seg så alene, skriver Bieber på Twitter.

Trøblete karriere

Popstjernen er klar på at albumet ikke løser alle disse problemene alene, men at dette er hans bidrag i dugnaden.

– Dette er meg som gjør en liten innsats. Jeg vil fortsette samtalen om hvordan rettferdighet ser ut slik at vi kan fortsette å heles, sier han videre.

Justin Bieber har hatt en trøblete karriere etter at han slo gjennom som 13-åring. I januar i fjor ga han ut sitt første album etter å ha vært stille i mange år, og skulle etter planen legge ut på en omfattende turné.

Men på grunn av koronapandemien ble denne avlyst.

Avlyste turné

Biebers forrige turné ble i 2017 brått avlyst, og canadieren trakk seg tilbake fra rampelyset. I 2020 kom det frem at Bieber slet mye med sykdom, og at dette var grunnen til avlysningen.

– Mot slutten av turneen var han sliten, og sa at han trenge en pause. Han var borte lenge, og i løpet av denne pausen fant han sin fremtidige kone og giftet seg. Han har virkelig vokst, uttalte Biebers manager i fjor.

Relatert