TV 2-profilen trodde han skulle i et vanlig intervju – rødmer fullstendig når han får overraskelsen

Marius Skjelbæk (30) har laget låt om Superbowl. Dette har gitt ham en mulighet som gir hakeslepp.

TV 2 Sportens Marius Skjelbæk og låten «Superbowl (ja eller nei)» er godt oppe på Norway Top 50 på Spotify, og har slått kjente navn som Justin Bieber.

– Jeg mistenker at Justin, som jeg kaller han, lever fint med det, sier han lattermildt til God kveld Norge.

Derfor ville Kathrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen overraske ham da han gjestet God kveld Norges studio med Marte Bratberg og Niklas Baarli.

De sier han kan bli den første bekreftede artisten i den kommende sesongen av Allsang på grensen.

Se hvordan han reagerer på forespørselen i videoen øverst i saken, og om han takker ja.

PODKAST-TRIO: Skjelbæk lager podkasten B-laget sammen med Jesper Mathisen og Simen Stamsø Møller. Det var her idéen til hitlåten kom.
PODKAST-TRIO: Skjelbæk lager podkasten B-laget sammen med Jesper Mathisen og Simen Stamsø Møller. Det var her idéen til hitlåten kom. Foto: TV 2

Hylles av Staysman

Tidligere har verdensstjerner som Ronan Keating, A1, Johnny Logan, Blue, Bonnie Tyler og Aqua stått på scenen. Norske toppartister som TIX, Madcon, Astrid S, Alexander Rybak og Kurt Nilsen har også deltatt. Nå kan Skjelbæk bli med i den stjernespekkede klubben, dersom han ønsker.

Thorbjørnsen, som for tiden er aktuell med Hver gang vi møtes, skal være medprogramleder for andre gang sammen med Moholt.

I videoen øverst i saken kan du høre at han elsker hvordan Skjelbæk, som går under artistnavnet Mario S, blander Superbowl med en kjærlighetshistorie.

– Jeg fikk full overtenning. Jeg satt i et badekar i Tønsberg da jeg hørte låta, som egentlig var en perfekt setting. Jeg digga det fra første tone.

Moholt har også bare lovord å komme med.

– Altså, det er ikke bare at det er en fantastisk låt, men du synger så bra også! Også er det en så kul musikkvideo!

Slik ble låten til

B-laget har tullet mye med hvor stort Superbowl er i USA, og sagt at vi i Norge egentlig ikke skjønner omfanget. Dette er også litt av temaet i sangen.

Etter at flere av følgerne deres hadde sendt inn spørsmål om sportsbegivenheten, besluttet Skjelbæk å svare på disse i en låt. Slik kom hitlåten til live.

– Det er en nokså organisk og absurd idé som startet i en podkast-episode av B-laget, hvor det var et keyboard i studio. Vi spilte inn litt, også tenkte vi: «Ble ikke dette ganske bra?».

Låten ble først delt på sosiale medier, men følgerne ville ha låta på Spotify.

– Resten er historie, sier han, trekker skuldrene bakover og ler.

Relatert