HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Stian «Staysman» Thorbjørnsen er hovedperson i kveldens program.
HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Stian «Staysman» Thorbjørnsen er hovedperson i kveldens program. Foto: Vegardphoto.com

Trill terning på «Hver gang vi møtes»-låtene

Det er Stian «Staysman» Thorbjørnsen (38) sin dag i «Hver gang vi møtes». Hvilken tolkning er din favoritt?

– Det er en stor ære å få covre låtene til de andre artistene. Det er med skrekkblandet fryd jeg skal fremføre mine versjoner, sa Stian «Staysman» Thorbjørnsen om sin deltakelse i årets sesong av Hver gang vi møtes.

38-åringen er en norsk artist, forfatter, programleder og realitydeltager. Han slo gjennom som «Paradise-Stian» i den fjerde sesongen av TV 3-serien Paradise Hotel i 2012.

Hver gang vi møtes' andre lørdag er hans dag, og nå skal de seks andre artistene hylle hans musikkarriere.

– Jeg gleder meg så klart til å høre hvordan de skal fremføre mine låter. Dette blir utrolig spennende, sikkert som en musikalsk leirskole med mye musikk, gode historier, latter og kanskje noen tårer, sier Staysman.

STAYSMANS DAG: Arne Hurlen, Hanne Krogh, Agnete Saba, Trygve Skaug, Hkeem, Staysman og Maria Mena.
STAYSMANS DAG: Arne Hurlen, Hanne Krogh, Agnete Saba, Trygve Skaug, Hkeem, Staysman og Maria Mena. Foto: Michael Thunem Berglund/TV 2

Trill terning på Hver gang vi møtes-opptredenene nederst i saken.

Thorbjørnsen har også vært med i TV 3-serien Robinsonekspedisjonen i 2013. Staysman & Lazz har blant annet deltatt i MGP 2015 med «En godt stekt pizza», som sammen med «Kaptein Morgan» er deres største hits.

De gjør 100 spillejobber i året og har 100 millioner strømminger av musikken sin. Staysman er tidligere programleder på NRK og i sommer ledet han «Allsang på grensen» med Katrine Moholt.

Lørdag kveld blir Staysman (38) hedret på Kjærnes gård, der seks utvalgte artister tolker hans største hits gjennom tidene.

Hva synes du om de ulike versjonene?

Relatert