AVKREFTER RYKTER: Jeffree Star avkrefter ryktene om at han og Kanye West skal ha hatt en affære.
AVKREFTER RYKTER: Jeffree Star avkrefter ryktene om at han og Kanye West skal ha hatt en affære. Foto: STELLA Pictures/ddp images/abaca press / AFP

Avkrefter bisarre utro-rykter

Internett har tok fyr etter at en TikTok-personlighet antydet at Kanye West (43) hadde vært utro mot Kim Kardashian West med skjønnhets-influenceren Jeffree Star (35). Nå har Star avkreftet det hele.

Saken er oppdatert: Da denne saken først ble publisert torsdag, hadde ingen av de involverte uttalt seg. Senere samme dag uttalte imidlertid Jeffree Star seg om ryktene.

Onsdag ble det kjent at rapperen Kanye West (45) og realitydronningen Kim Kardashian Wests (40) seks år lange ekteskap går mot slutten.

Når forholdet til to så ikoniske superstjerner skranter, lar ikke rykteflommen vente på seg.

Det villeste ryktet av dem alle, og som har fått sosiale medier til å vræle av latter, er nok likevel det som antyder at Kanye West skal ha vært utro mot ektefellen med den mannlige sminkemogulen Jeffree Star (35).

Ifølge en kilde nær Kardashian og West er dette dog bare oppspinn, skriver E! News.

– Det er ingen sannhet i ryktene rundt Jeffree og Kanye, sier personen.

Avkrefter ryktene

Torsdag kveld postet Jeffree Star en video på YouTube, hvor han avkrefter det hele.

– Jeg er singel, og jeg ligger ikke med noen, forteller 35-åringen, og legger til at han aldri har tilbragt tid sammen med Kanye.

Skjønnhetsguruen undrer seg over om ryktene ble startet bare fordi West og han befant seg i samme stat. Star bor for tiden i Casper, Wyoming, og de fleste Kardashian West-fans vet at Kanye har en ranch han kaller «sitt andre hjem» i delstaten.

Startet på TikTok

Nettstedet Insider skriver at ryktet ble startet av TikTok-personligheten Ava Louise, som i en video på profilen sin forteller at hun «endelig kan avsløre hemmeligheten hun har har holdt på i flere måneder».

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred .... my source is legit I promiss

♬ original sound - Ava Louise

– Skilsmissen kommer ikke som noen overraskelse. Kanye har «hooket opp» med en veldig berømt skjønnhetsguru – mannlig skjønnhetsguru. Mange i bransjen har visst dette lenge, sier hun videre.

Dette har ført til meme-bonanza på blant annet Twitter.

– Jeg er klar

Jeffree Star spant også videre på det hele i en fiffig tweet.

– Jeg er klar for «Sunday Service», skriver 35-åringen.

Star henviser til Wests ukentlige «musikkreligiøse» samling som heter nettopp «Sunday Service».

Slikket flytoalett

Det er ikke første gang influenceren Ava Louise vekker oppsikt med sine påfunn. Årsaken til den enorme følgerskaren på TikTok skyldes først og fremst at hun startet en absurd TikTok-utfordring, kalt «coronavirus challenge», som gikk ut på å slikke på et offentlig toalettsete. Hun postet da en video av seg selv som slikket et toalett på et fly.

Relatert