SKADET: Jackass-stjernene måtte til sykehus allerede på dag to av innspillingen av den nye «Jackass 4»-filmen.
SKADET: Jackass-stjernene måtte til sykehus allerede på dag to av innspillingen av den nye «Jackass 4»-filmen. Foto: Featureflash Archive / Almany /Stella Pictures

Måtte til sykehus etter bare to dager med filming

GOD KVELD NORGE (TV 2): Det gikk ikke knirkefritt da Johnny Knoxville (49) og Steve-O (46) skulle spille inn «Jackass 4».

Stephen Gilchrist Glover alias Steve-O og Johnny Knoxville måtte begge på sykehuset etter bare to dager med filminnspilling til den nye «Jackass 4»- filmen.

Filmen skulle egentlig være klar i mars 2021, men har blitt utsatt til juli på grunn av koronapandemien.

Ekstreme stunt

Skuespillere og komikere Steve-O og Johnny Knoxville er tidligere kjent for å ha spilt i flere av «Jackass»-filmene, og de er ikke fremmed for å utføre ekstreme stunt.

Denne gangen skal duoen ha hoppet på en tredemølle som stod på i høy hastighet, mens de bar på musikk-instrumenter. Det var på dag to av filmingen da ulykken inntraff.

Ifølge den britiske tabloid avisen Independent skal ikke komikerne være alvorlig skadet, men begge ble sendt til sykehuset.

«Jackass»-stjernen Bam Marbera skal ha postet et video-innlegg hvor han kommenterer hendelsen.

– Det er andre dagen av «Jackass»-innspillingen og Steve-O og Knoxville er allerede lagt inn på sykehus. De hoppet på en en tredemølle i full hastighet med band-utstyr, som en j*** tuba, sier han videoen.

Nesten full rollebesetning

«Jackass»-filmene er basert på en reality-serie som gikk på MTV, på 2000-tallet, og inneholdt diverse stunt og spøker.

Den aktuelle filmen vil for første gang inkludere hele rollegalleriet fra «Jackass»-filmene, siden Ryan Dunns død i 2011. Han døde i en bilulykke og ble bare 34 år gammel.

Sammen med Knoxville og Steve-O spiller Bam Margera, Chris Pontus og resten av de originale «Jackass»-stjernene. Filmen blir regissert av Jeff Tremaine, som også har regissert de tre tidligere filmene og suksessfilemn «Bad Grandpa».

Relatert